2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم هیدروسل داره ,دکتر هم معاینه اش کرد ولی نگفت نازایی میاره و ..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

گفت با عمل هم خوب میشه ولی نگفت برای بارداری به مشکل میخوری. فقط دی ان ای اسپرم شوهرم شکستس. واسه او ...

شوهر من سال هاست داره ولی اصلا دکتر نرفته میگه مشکلی نیس ولی من چون فعلا نمیخوام بچه دار شم استرس گرفتم نکنه بعدا به مشکل بخوره

نمیره متاسفانه ، آره آب جمع شده دقیقا 

یکم باهش صحبت کن و بگو ممکن خطر داشته باشه, پیاز داغشو زیاد کن. بگو یکبار بیا برو دکتر. تا خیالمون راحت بشه تا یه مدت. وگرنه ممکن بعدا پشیمون بشی ک کاش می رفتم و...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یکم باهش صحبت کن و بگو ممکن خطر داشته باشه, پیاز داغشو زیاد کن. بگو یکبار بیا برو دکتر. تا خیالمون ر ...

پیش متخصص چی رفتین شما؟؟ بخدا خیلی گفتم بهش میگه عموم هم اینجوری بوده بچه داره

پیش متخصص چی رفتین شما؟؟ بخدا خیلی گفتم بهش میگه عموم هم اینجوری بوده بچه داره

دکتر اورولوژیست,مخصوص مردان هست 

من شوهرم هیدروسل داره ,دکتر هم معاینه اش کرد ولی نگفت نازایی میاره و ..

سلام همسر من هم هيدروسل داره سونو داد واريكسول گريد ١ هم داره واسه هيدروسل ميترسم  همسر شما خوب شد

سلام همسر من هم هيدروسل داره سونو داد واريكسول گريد ١ هم داره واسه هيدروسل ميترسم  همسر شما خوب ...

سلام عزیزم،، نه ، دکتر گفت برای زیبایی اگر میخوای هیدروسل رو عمل کن وگرنه برای باروری مشکلی ایجاد نمی کنه

[QUOTE=161594027]سلام عزیزم،، نه ، دکتر گفت برای زیبایی اگر میخوای هیدروسل رو عمل کن وگرنه برای باروری مشکلی ایجاد نم 

پزشک معالج همسر من گفت که هیچ مشکلی نداره و برو بچه دار هم میشی،بعد نزدیک یک سال رفتیم آزمایش دادیم فقط ده درصد اسپرم ها زنده بودن،در ضمن هیدروسل باعث شده بود،یکی از بیضه هاشون کوچک بشه،آخرش رفتیم یک دکتر خیلی متبحر که تخصص ناباروری داشت گفت حتما باید عمل کنی وگرنه بچه دار نمیشی

[QUOTE=161594027]سلام عزیزم،، نه ، دکتر گفت برای زیبایی اگر میخوای هیدروسل رو عمل کن وگرنه برای بارو ...

نمی دونم عزیزم ولی من که باردار شدم باوجود هیدروسل🤔