2777
2789
عنوان

دلم هوای کربلا کرده شماچی

296 بازدید | 29 پست

زنموم‌ازطریق ایمو زنگ‌زد تو هتل کربلا بودند میگه‌انقد خوش میگذره و باصفای خداقسمت کنه بیای دلم‌یهو پرکشیدوی دل سیر گریه کردم

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

من زمستون واسه اولین بار رفته بودم هروقت یادم میافته انگار خواب بود😢خیلی خیلی خوبه بازم دلم میخواد برم😭

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جان من که ۱۰ روز دیگه به امید خدا دارم میرم ولی هنوز باورم نمیشه

زنعموت گرما اذیتش نکرده بود؟؟

بعد ببخشید فضولیه هوایی رفته یا زمینی؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

ان شاالله شما هم به زووودیه زووود قسمتت شه کربلا رفتن

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
من چهار سال پیش رفتم دیگه فکر نکنم بتونم برم یعنی در حسرتش موندم 

ما هم چهار پنج سال پیش رفتیم  الان پسر کوچکم  سه سالشه عکسا را میبینه میگه چرا منو نبردین میگم تو هنو بدنیا نیومده بودی ... یوقتایی میگه بابا منو میبری کربلا شوهرمم میگه اره یه کم بزرگتر شو .. ولی خب واقعا با این قیمتا یعنی میشه دوباره بریم