الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو این سایتهای شرط بندی پول گذاشته منم فهمیدم .به دوستش گفته بود زنم نمیدونه پیامشو دیدم.صبح زنگ زدم گفتم .راسته که میگن آدم مقصر همیشه دست پیشو میگیره.هرچی از دهنش دراومد بهم گفت
دوستان من میخام طلاقم بگیرم ولی ازش پول میخام حدود ۱۲این چ جور ازش بگیرم
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
نه اینجوری میگ طلاقت نمیدم فقط میخاد اذیتم کنه هم پول خودم بگیرم فرار
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
تو تاپیک هس دلیلش اخلاقش سگه بلانسبت😔با اینکه با هم دوس بودیم ولی بعد عقد اخلاقش عوض شد