2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن؟؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف چقد سخته خدایا.من بخدا طاقت ندارم.

اره بخدا ده بار خودم لعنت میکنم ک خونه داشتم با بچه هام زندگی میکردم این خر اومد تو زندگیم اینقدر محبت کرد بهم گفتم بالاتر از اینکسی نیس بعد عقد بخدا بدترین ادم شد اصلا با خانوادم رفت امد نمیکنه با فامیل حتی نمیزاره خودم برم فقط پولم بگیر یک پس انداز بعد میرم فقط موندم چ جوری ازش بگیرم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
اره بخدا ده بار خودم لعنت میکنم ک خونه داشتم با بچه هام زندگی میکردم این خر اومد تو زندگیم اینقدر مح ...

ازدواج دومته؟منم ازدواج دوممه.یه دختر شش ساله دارم از ازدواج قبلیم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
ازدواج دومته؟منم ازدواج دوممه.یه دختر شش ساله دارم از ازدواج قبلیم

اره مال من فوت کرد دخترت میبینی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
ببخش گلم دیروز نتم تموم شد.بله دخترم پیش خودمه اصلا باباشو نمیشناسه.خدابیامرزه خیلی ناراحت شدم😞😞

خواهش عزیزم واسه منم دعا کن عزیزم