خیلی ناراحت شدم برای مامانا و بچه ها واقعا هیچ کدوم تقصیری ندارن خیلی سخته
منم ی پسر هفت ماهه دارم خیلی میترسم بچم بیش فعال یا اوتیسمی باشه زبونم لال شده برام مثل ی کابوس وحشتناک
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
والا منو خواهرم ذره ای اذیت نداشتیم واسه مامانم (خودش میگه) منه مظلومو که از ۶ ماهگی صبح تا بعد ظهر میبرن مهدکودک چون مامانم شاغل بود . بچگیای خواهر کوچیکم اصلااااا اینجوری که تو اون تاپیک میگفتن نبود !!! خودم دیگه میترسم از بچه والا !!!! از الان که مجردم میخوام کتابای تربیت بچه بخونم از همون جنینی
والا منو خواهرم ذره ای اذیت نداشتیم واسه مامانم (خودش میگه) منه مظلومو که از ۶ ماهگی صبح تا بعد ظهر ...
درسته مطالعه و کتاب تاثیر داره ولی متاسفانه بیش فعالی و اوتیسم هیچ ربطی به تربیت نداره انگار و مادرزادی هستن
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته مطالعه و کتاب تاثیر داره ولی متاسفانه بیش فعالی و اوتیسم هیچ ربطی به تربیت نداره انگار و مادرز ...
ولی من جهت آرامش دادن به مادرایی که بچه بیش فعال دارن بگم که ما تو فامیلامون بچه این مدلی زیاد داشتیم که الان بزرگ شدن و وااااقعا از همه لحاظ فوق العادن خیلی آروم و سر به زیر
ولی من جهت آرامش دادن به مادرایی که بچه بیش فعال دارن بگم که ما تو فامیلامون بچه این مدلی زیاد داشتی ...
به ظاهر نیست عزیزم
اینجور افراد زیاد دیدم که حتی تو زندگی زناشویی هم به مشکل میخورن وحتی تو کارشون
اونا حتما شیطون و شلوغ بودن و بقیه اسم بیش فعال روشون گذاشته بودن .بیش فعالی یجور بیماریه و البته با دارو درمانی تاحدودی قابل کنترل میشه
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین