2777
2789

خیلی ناراحت شدم برای مامانا و بچه ها واقعا هیچ کدوم تقصیری ندارن خیلی سخته

منم ی پسر هفت ماهه دارم خیلی میترسم بچم بیش فعال یا اوتیسمی باشه زبونم لال شده برام مثل ی کابوس وحشتناک

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

خیلی دلهره دارم با اون تاپیکم دیگه واقعا ته دلم خالی شد 

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرم ASQ  پر کردی واسش ؟

نه چی هست؟

خیلی دلهره دارم با اون تاپیکم دیگه واقعا ته دلم خالی شد 

عزیزم بچه اوتیسمی یا بیش فعال از همون اول اگه دقت کنی کاملا مشخصه پس الکی نگران نباش 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

نه چی هست؟

یه فرم هست مخصوص سنین مختلف کودک توش یه سوالایی هست که میپرسه باید بله یا خیر جواب بدی 

کارایی هست که باید تو اون سن انجام بده

اگه فرم رو پر کردی و اکی بود دیگه اصلا نگران‌نباش

تو گوگل سرچ کن میاد فرماش

نه چی هست؟

کلا بچه های این دوره بازیگوشن

پسرمن خیلی شلوغه

یه جا بند نمیشه

خاهرم بهش میگه زودفعال

همه چی رو زود شروع کرد

سینه خیز

چهار دست و پا 

نشستن راه رفتن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم بچه اوتیسمی یا بیش فعال از همون اول اگه دقت کنی کاملا مشخصه پس الکی نگران نباش 

چطوری مشخصه؟

یه فرم هست مخصوص سنین مختلف کودک توش یه سوالایی هست که میپرسه باید بله یا خیر جواب بدی  کارایی ...

میزنم ببینم چیه

چطوری مشخصه؟

همه بچه ها مشخص نميشن

خود روانپزشك به من گفت هيچ تست معتبري براي تشخيص قطعي بيش فعالي براي زير ٦ سال وجود نداره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
میزنم ببینم چیه

ما توي فاميل داشتيم

اونقدر همه رو اذيت ميكرد

و ميزد

جيغ ميزد

همه چي رو خراب ميكرد

تو خانواده بهش ميگفتن ويرانگر

عيدا كه زنگ ميزدن برن جايي 

بعضيا ميگفتن نيستن

ي عده هم ميگفتن ويرانگر ميخواد بياد! و تمام خونه رو در حد مسجد جمع ميكردن از دست پسرش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چطوری مشخصه؟

خب از تحرکش 

از گریه های بی دلیلش 

از ارتباط چشمیش و.... 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خب از تحرکش  از گریه های بی دلیلش  از ارتباط چشمیش و....

همه چیزش فعلا الحمدالله شکر خدا خوبه

همه بچه ها مشخص نميشن خود روانپزشك به من گفت هيچ تست معتبري براي تشخيص قطعي بيش فعالي براي زير ٦ سا ...

الان اونو زدم تو نت دیدم ولی این فرم رو ندادن بهم تو مرکز بهداشت