2777
2789
عنوان

ای خدا چراهیچی من مث آدم نیست حتی...

247 بازدید | 27 پست

بارداریم امروز ۴۰هفته ودروز بودم دکتر گفت تاهفته دیگه اگه دردت نگیره سزارین میشی 

من اینهمه ورزش پیاده روی زعفرون گل گاوزبون شوید کوفت زهرمار هنوز همون یک سانت باز بودم 

خسته شدم 

همه چیز زندگیم باید با استرس باشه 

ای خدااااااا😭😭😭خیلی دلم گرفته 

امشب اینقد عصبی بودم باشوهرمم حسابی بحثم شد هی میپرسید دکتر چی گفت درست بگو منم عصبانی شدم گفتم نمیدونم چی گفت ولم کن بامن حرف نزن اونم بهش برخورد قهر کرد 

بخدا خسته ام کلافه ام این چشم انتظاری خیلی بده همش میترسم بچه یه چیزیش بشه این هفته طولانی ترین هفته عمرم بود 

تو روخدا برام دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تکوناش خوبه استرس نداره دیگه فک کنم نی نی جاش خیلی خوبه وبهش خوش میگذره که نمیخادبیاد

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

انشاالله به زودی به سلامت زایمان کنی

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

منم همینطور سدم سزارین کردم دیگه اعصاب خوردی نداره طفلی شوهرت دل تو دلش نیست نگرانه اینطوریش کردی خوبه یکم اروم تر باشی اپلو که نمیخوای هوا کنی

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.