2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد واسه کم کردن هزینه پوشک!

28327 بازدید | 39 پست
با این قیمتها نمی صرفه پوشک کامل برای روز هم استفاده کرد. از این شورتهای چسبی بگیرین با پوشک معمولی یک سوم قیمت اونا درمیاد.البته گره ای و دکمه ایش هم هست.گره ای که سخته.دکمه ای زود پاره میشه اما این چسبیهاش خیلی خوبه.شبیه شورت های خارجیه.من که خیلی راضیم هزینه ام کم شده.البته این را گفتم تا شاید برای برخی دوستان مفید باشه.این چند روز زیاد تایپیک دیدم که از قیمت پوشک می نالن.
این مدل خارجیش از ایرانیش عکس ندارم.من دونه ای 2500 خریدمشون.الان فکر کنم.4500 شدن

http://www.paisleymonkey.com/ProductView.aspx?Product=bumGenius-4-0-OnetoSize-Cloth-Diaper-with-snaps-to-Grasshopper&ProductID=7938&gclid=CKCuqaqPs7UCFQq5zAodtlQAfw

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی که ببخشید پی پی اش سفت شده بود از این لایه های محافظ کهنه میگذاتمش در پوشک کامل
وقتی اون کارشو میکرد پوشکش کثیف نمیشد خیلی خوب بود البته همیشه جواب نمیداد
االن دیگه از پوشک گرفتمش
من روزی چهار تا معمولی استفاده می کنم.معمولا اگه پی پی نکنه.یکی هم شب.با این قیمتها الان پوشک معمولی دونه ای 150 ایرانی حدود 500 خارجی حدودد 1000.

نه نم پس نمی ده محکم چسب بدنش می شه.ضمن اینکه زود تر هم عوض می شه.
خوب خود شورت می شورین مثل یه شورت معمولی کثیفی که روش نیست

مامی پرهام معلوم از این سختگیرهایی برای شما همون پوشک کامل بهتره.
من چند ماهیه دارم استفاده می کنم.تازه دکمای هاش که زودتر خراب میشد.من 4 ماه استفاده می کردم.اینا خیلی جنسش بهتره
منم از پوشک دارم می گیرمش.فعلا پوشک شب می کنم.خسته شدم بس که پوشک خریدم.ماه پیش 200 پول پوشک دادم.قبلا خارجی میبستم دیدم خیلی گرون شده ایرانی می گرفتم