2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاثیری رو پوست داره؟

واسه افرادی ک جوش شدید میزنن خوبه 

حتما هم باید زیر نظر متخصص استفاده بشه چون ممکنه واسع کبد خطرناک باشه 

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
جدی منک هرروز برنج میخورم همیشه شاید پوستم یکم خراب واس همی

آره.رو پوست لکو جوش میاره.زود پیرش میکنه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

برنج که ویتامین ب داره، اتفاقا خوبه واسه پوست و مو

دکتر بیسوادی که برای مامانم رژیم نوشته بود ، برنجو براش حذف کرد موهاش ریخت ، بعدا فهمیدم همه ی مراجعه کننده هاش ریزش مو گرفتن به خاطر حذف برنج

دکتر طب سنتی میگفت برای باز شدن رنگ صورت مقداری آویشن وچندتا دونه عناب که روی عناب را با چاقو خراش داده باشد ویک قاشق خاکشیر دم کنید بخورید خوبه.یه مدت باید استفاده کرد خودم امتحان نکردم.

برای جوش زیرپوستی اگه ناحیه چونه هست کبد رو پاکسازی کن اگر رو گونه هاست از گوارشه سبک غذا خوردن رو اصلاح کن.بعد برای کدر شدنش، سبزیجات خیلی خوبه آب زیاد خوبه ماسک شیر بزن روزی چند بار .با یه پنبه شیر بمال به صورتت خشک که شد بشور.هفته ای یکی دوبار لایه بردار بزن. آبرسان بزن ،و سروم لیفتینگ. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خدا خیرت بده عزیزم ک گفی........من دوس دارم برنج یادم نیس ک ی روز نخورده باشم مرسی ک گفتی😍

خواهش گلم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜