2777
2789

دوستان من پیارسال بهمن ماه تصادف کردم چیزی از تصادف یادم نمیاد و من ام ای ار لگن شدم چون لگنم اسیب دید و ۶ماه تو جا بودم و تو این مدت کلی دارو و امپول و .... رفتم تا اخر متوجه مشکلم شدند و اینکه من لگنم در رفته بود و در رفتنی هست غضروف نمیسازه و بعد از لگنم مهر ماه پارسال افتادم به استفراغ و حالت تهوع و افت فشار و افت قند و افسردگی و.... قبل از عید گفتند از اعصابه دو سری دارو اعصاب خوردم فایده نداشت تازه هی بدتر میشدم بعد از عید اندو کردند و ازمایش و سی ای اسکن و سونو گرافی شدم مشخص شد فتق هیاتال،رفلاکس ۳، التهاب شدید دارم قرص معده و اعصاب دادند بازم خوب نشدم تا اینکه ازمایش دادم سطح هورمون کورتیزول پایین هست و برام ام ای ار مغز نوشته باید برم و بازم باید ازمایش بدم الان سه روز قرص هیدروکورتیزون ۱۰ خوردم معدم درد بدتری گرفت و سوزش زیادی پیدا کرد و من از بس حالم بد میشه مجبور میشم امپول بتامتازون بزنم و باهاش سریع خوب میشم و موندم ایا من مشکلم چیه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا خسته شدم والا خدا خودش دیگه بیماریم را مشخص کنه و داروم را بدن 😔

عزیزم لگنت خب اسیب دیده 

ولی اونا دیگه فکر کنم از استرس بیماری

و داروهاییه که استفاده کردی

انقدر دارو نخور میریزه بهم بدنت

برای لگنت پای مرغ هر روز بپز بخور 

ابش رو بخور

تا یکسال 

خودتو دست دکترا نده بدترت میکنند 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
عزیزم لگنت خب اسیب دیده  ولی اونا دیگه فکر کنم از استرس بیماری و داروهاییه که استفاده کردی ا ...

عزیزم دست خودم نبود فکر کردم دکترا حالیشونه ولی منو دربه در کردند که بدون قرص نمیشه