2777
2789
عنوان

شوهرم.....

263 بازدید | 38 پست

سلام دوستان واقعا ب کمکتون نیاز دارم...شوهرم خیلی ازم ایراد میگیره بهم عیب میکنه هر کار کنم ب چشمش نمیاد ولی در عوض کلی از جاریم تعریف میکنه..یا پیش جاریم ازم عیب میکنه واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم.مشکلم هم اینه نمیتونم مشکلمو ب زبون بیارم جرعت ندارم...زود گریم میگیره..نمیدونم واقعا چکار کنم خیلی داره بهم فشار میاد از بس فکر کردم حالم بهم خورد‌.اصلا حال و حوصله چیزی رو ندارم‌‌..فقط کمک کنید چتور ب شوهرم حرف دلمو بزنم...

تعداد رای : 6
نظرسنجی
...
6
100%
....
0
0%

عزیزم اول باید ببینی همسرت از چه چیزایی خوشش میاد اونارو براش انجام بدی به چشمش بیاد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید ببینی همسرت از چه چیزایی خوشش میاد اونارو براش انجام بدی به چشمش بیاد

هر کاری بگی براش انجام میدم ولی اصلا انگار ن انگار فقط منتظره ازم یه ایرادی بگیره بخاطر همچی هم دعوا میکنه اصلا وقتی پیش خواهراش و جاری هام هست همش شوخه و میخنده ولی وقتی میاییم خونه میگیره میخابه اصلا با من حرف نمیزنم بعضی وقتا حس میکنم دوسم نداره

عزیزم اینکه شوهرت کارش بی اخلاقیه شکی نیست  مشکل خودتی که اعتماد به نفس نداری  اگر خانه ...

من حتی خونه اقام اجازه ندارم تنها برم ولی ب جاریم میگه برو بیرون کار کن..اعتماد ب نفسم ک زیر صفره نمیدونم واقعا چکار کنم خسته شدم پیشش گریه نمیکنم ولی وقتی تنهام کارم شده گریه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

از چیتون ایراد میگیره.وای چه حوری تحمل میکن من اگه شوهرم بدیم رو جایی بگی سراز تنش جدا میکنم.یه بار با حدیت بهش بگو ازاین رفتارت خوشم نمیاد که میری بد منو جایی میگی من واسه خودم شخصیت قائل هستم اگه بد بودم چرا اکمدی گرفتی منو

بعدم بگو مشکل داری به خودم بگو

شما هم اگه میبینی بهونه بازیه حرفاش شمام ازش بهونه بگیر چیزای ریز و درشتش رو بهش تذکر بده گریه و کم رویی هم بذار کنار هرچقدراینجور رفتارکنی ضعفتو بیشتر میکنی قوی باش و اعتماد به نفس داشته باش تو هم از شوهرت ایراد بگیر مطمئن باش اونم بی عیب نیست

جاریت چجوریه ک شوهرت تعریفشو میکنه؟

جاریم غریبس با شوهرش با عشق عروسی کرده دختریه ک آزاده اصلا اخلاقمون با هم زمین تا اسمون فرق داره دختره مطمن ب خودشه .شوهرم تعریف همه رو میده الا من با اینکه شب و روز فقط ب خودم میرسم و کارای ک دوس داره رو انجام میدم ولی دیگه درمونده شدم نمیدونم چکار کنم و یا چتور باهاش حرف بزنم ک دست از این کارا و حرفاش برداره

آره دوستان درست میگن باید واسه خودت علاقه مندی ایجاد کنی و به یه چیزی علاقه و وقت بذاری چون هم مردا اینجور زنارو دوس دارن و هم شوهرت میبینه که فقط وابسته ایشون نیستی