دوستان سایت https://kivimag.com/ بخش مادر و کودک مقاله های خوبی داره میتونین کمک بگیرین از اقدام به بارداری گرفته تاا کودکی و دوران بلوغ حتما بخونین شدیدا توصیه میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستاى گلم اميدوارم كه خودتون و فرشته هاى كوچولوتون خوب باشين ميدونم همه تون سرتون شلوغه خداييش باران جون از همه با معرفت ترى ،چقدر زود گذشت پسر من ده ماه و نيمشه و چيزى به تولدش نمونده حسابى شيطون شده هنوز راه نميره ولى با كمك مبل و ميز و ...چند قدم ميره من خيلى دلم ميخواد يكى ديگه هم بيارم ولى بدون آى وى اف ،البته الان نه شايد يه چند ماه ديگه شروع كنم ،با اينكه ميدونم خيلى سخته دوتا بچه ولى به خاطر پسرم بايد همبازى داشته باشه، شما چطور در چه حالين ؟نى نى نميخواين ديگه ،من هميشه به فكرتون هستم ولى واقعا دست تنها خيلى سخته بچه بزرگ كردن البته يه ماه و نيم اومدن ايران خيلى خوب بود پيش مامانم أينا ولى خوب بازم دلتنگى و دورى ادامه داره.روى ماه خودتون و فرشته هاتون رو ميبوسم.
خدایا کاش میتونستم واسه ى این همه خوشبختى که تو به من دادى روى تمام سجاده هاى زمین نماز بخونم خدایا من حتى براى شکر تو هم باز به تو محتاجم.
باران جون سلام من همه پستای شمارو از اول خوندم واسه تک تکتون خیلی خوشحال شدم من بعداز ۸ماه با قرص لتروزل باردار شدم بدون آمپول hcg فقط قرص الان هفته ۶هستم استرس تشکیل قلب دارم میشه یکم بهم آرامش بدید لطفا🙌🏻❤️ بتای من یک روز قبل موعد ۱۴۵بود. که بی بی چکم مثبت شد ۴روز بعدش ۸۸۹شده بود خوبه؟
خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍