2777
2789
عنوان

از بودن در جمع خجالت میکشم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 32 پست
ببین تمااااام آدمایی که تو جمعن خودشون میخوان و خودشون میرن تو جمع. هر کی تنها میمونه یعنی خودش نخوا ...

اره راس میگین اما بخدا دست خودم نیست اعتمادبنفس ندارم سمت کسی برم همش حس میکنم خب اونا با دوستای خودشونن چرا من برم تو جمعشون شاید اصلا مزاحم باشم 

میدونی دیگران هم فکر میکنن شما اهل فیس و قیافه ای ،قدم جلو نمی زارن، در صورتی که اینجوری نیستی،من خو ...

من میترسم مزاحم جمعشون باشم...دوست ندارم برم در صورتی که نمیدونم پذیرفته میشم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکل عزت نفس داری عزیزم نه اعتماد به نفس خودتو دوست نداری و از دیگران هم میترسی و فک میکنی بدن ...

شاید حق با شما باشه من عزت نفس ندارم

از خودم متنفرم...من هیچ وقت نتونستم از خودم راضی باشم😢😢😢😢😢😢

من میترسم مزاحم جمعشون باشم...دوست ندارم برم در صورتی که نمیدونم پذیرفته میشم یا نه

شما برو جلو، مطمئن باش پذیرفته میشی مگه میخوان چکار کنن که شما مزاحم باشی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اره راس میگین اما بخدا دست خودم نیست اعتمادبنفس ندارم سمت کسی برم همش حس میکنم خب اونا با دوستای خود ...

ببین من چارتا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم نزدیک ده سالی ازت بزرگترم. اینو از رو تجربه ام بهت میگم هممممه آدما تو برخورد با دیگران یه ذره هم که شده سختشونه. از خداشونه یکی بیاد تو جمعشون و کارشون راحت بشه. بدون که تنها نیستی تو اون احساس همممه حتی اون پرروها هم مث تو هستن. بچه بودیم از موش میترسیدیم بهمون میگفتن نترس اون ده برابر تو میترسه. باور کن تو روابط اجتماعی هم همینه. به خودت بگو ما همه آدمیم مثل هم اینا هم مثل منن حسشون و فکرشون مشابه منه. از فضا که نیومدن. ما یه دوستی داشتیم همیشه باهامون بود و هیچ جا بدون اون نمیرفتیم و همه هم دوسش داشتن باورت میشه یه کلمه حرف نمیزد؟ فقط حضورش کافی بود. بدون حتی اگه بری و حرفم نزنی مهم نیست. همین که هستی بقیه خوشحالن که شلوغتر شدن.

فقط باید خودت و بقیه رو دوست داشته باشی. نه که کاری کنیا . هیچی . همین ته دلت دلت حست به آدما خوب باشه و به خودت کافیه حل میشه همه چی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
ببین من چارتا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم نزدیک ده سالی ازت بزرگترم. اینو از رو تجربه ام بهت میگم هم ...

وااااای چقدر عالی و خوب بود حرفاتون...واقعا عالی بود مرسی..

دعاتون میکنم💙

وااااای چقدر عالی و خوب بود حرفاتون...واقعا عالی بود مرسی.. دعاتون میکنم💙

خواهش عزیزم، مرسی موفق باشی. یادت نره تو خوبی بقیه هم خوبن مث خودت :)

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خواهش عزیزم، مرسی موفق باشی. یادت نره تو خوبی بقیه هم خوبن مث خودت :)

خیلی خیلی ممنونم الهی که بهترینا براتون پیش بیاد واقعا اروم شدم...داشتم شدیدا  گریه میکردم😔

من يه دختر سيزذه ساله دارم قردا تولد دعوته نمي خواد بره مي گه اونجا همه با هم. دوستن من تنها مي مونم ، كلا ادمها رو دوست داره وبي خودش نمي تونه ارتباط برقرار كنه ، اصرار كنم بره يا بزارم به خال خودش باشه

من يه دختر سيزذه ساله دارم قردا تولد دعوته نمي خواد بره مي گه اونجا همه با هم. دوستن من تنها مي مونم ...

به نظرم شما بفرستینش حتما و بگین بهش که با بقیه ارتباط بگیره...توروخدا خودتون اعتماد بنفسش رو بالاببرین..تاپیک قبلی منو نمیدونم دیدین یا نه..خیلی از مشکلات من برای همینه که خانوادم مخصوصا مامانم از بچگی منو داخل جمع نمیبرد و اعتماد بنفس منو میکشت..شما به نظرم بهش حرف های کاربر"اوانگاد"که به من زدن رو بزنید حتما بفرستینش...هرچی از جمع دور بشه بدتد میشه بخدا😢😢