2777
2789
عنوان

سوال های بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 74 پست

آره شدم.

"چرا صورتت جوش زده؟"

تو دوره نوجوونی ازم خیلی میپرسیدن دلم میخواست بهشون بگم مگه من گفتم جوش بزنه که ازم سوال میکنین؟ مگه دست خودمه؟ وای خجالت میکشیدم و نمیگفتم.

بعدشم میگفتن

"چقدر چاق شدی"

کسی که جاق شده خودش میدونه چاق شده، تکرار کردنش عذاب آوره.

بعدشم میگفتن 

"چرا بچه دار نمیشی؟"

دیگه جواب دادم و هرکی میپرسید میگفتم ببخشید این یه تصمیم شخصی هست و به جز من و شوهرم به کسی ارتباط نداره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده شوهرمن خیلی بی شعورن همش از این سوالا دارن مثلن داریم باشوهرم درگوشی صحبت میکنم میپرسه چی م ...

مثل خانواده همسرم

منم فقط نگاه میکنم هیچی نمیگیم انقدرپروان بازمیپرسن بدترازون پدرشوهرم هردفعه میپرسید چقدرحقوق میگیرید؟چیکارمیکنید؟مانداریم ماحقوقمون کمه مابدبختیم یعنی اعصابم ومیریزن بهم قطع ارتباطیم راحتم بخدا

راجع به همه چی سوال میکنن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
یبار دختر عمم گفت چرا ازدواج نمیکنی گفتم والا زندگیه شماهارو ادم میبینه از ازدواج میترسه 

دمت گرم خوشم اومد

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
دمت گرم خوشم اومد

😁 والا فضوووول 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

کاش سوال بپرسن فقط

دستورم میدن🥴🥴🥴🥴

زن داییم به خالم گفته برای من یه دونه شوهر پیدا کن بدیمش بره😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

به بابامم اومده میگه برای (من) جهیزیه بگیر 

به منم میگه مثل این که بابات تورو نمیخواد بده باید خودمون دست به کار بشیم 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

کاش سوال بپرسن فقط دستورم میدن🥴🥴🥴🥴 زن داییم به خالم گفته برای من یه دونه شوهر پیدا کن بدیمش بر ...

😳😳😳😳😒😒😒😒

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃