2777
2789

میخوام جایزه واسه پسر ۹ ساله م بگیرم.(البته از ۳ سالگی تبلت  داره ولی عمرشو کرده).

کوچیکه عاشق تبلت و بازی با گوشیه.

باید ۲ تا بگیرم که دعواشون نشه .

اصلن واسه کوچیکه بگیرم یا نه؟؟؟کوچیکه ۳ سال و نیمشه.

بابام و مامانم همش به کوچیکه گوشی شونو میدن،میخوام دیگه سراغ گوشیشون نره

نظراتونو بگین لطفن ،و اینکه چه مارکی 😤

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

در ضمن خونه مامانم میرم سر گوشیشون دعواست ،من میگم ندید اصلن حرف گوش نمیدن.

یا کوچیکه اونقد سیریش میشه و زبون میریزه که اونام میدن

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ازسه سالگی تبلت داشته؟ خیلی بده که

من جات بودم برای هیچ کدوم نمیخریدم زوده براشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خیلی اشتباه میکنی دست بچه گوشی میدی

من یه مدت بچم معتاد گوشی شده بود،عصبی شده بود کلا...

بعد یه تبلت خراب دادم دستش گفتم بیخیال بشه😁بعد تبلته همش خاموش میشد اینو بدتر عصبی کرد😆

اخرش همرو از جلو دستش جمع کردم

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
اوه ازسه سالگی تبلت داشته؟ خیلی بده که من جات بودم برای هیچ کدوم نمیخریدم زوده براشون

اونموقع شرطی بهش میدادم اصلنم معتادش نبود الانم همینطور روزی ۲ ساعت

ما از هفت سالگی با شرمندگی و عداب وجدان برای دختدم خریدیم.اونم فقط برای ابنکه انقدر همه بچه ها دارن ادم میمونه.دخترم میگفت همه دوستام لچه های فامیل دادن بد نیست برای من بده؟ولی الانم کنترل داریم بعضی روزها نیم ساعت بازی میکنه

خیلی اشتباه میکنی دست بچه گوشی میدی من یه مدت بچم معتاد گوشی شده بود،عصبی شده بود کلا... بعد یه تب ...

عزیزم ،بچه های من ۲ تا هستن باید با یه چیزی سرگرم باشن وگرنه گیس و گیس کشی میکنن😤

نمیشه نخرید،بچس دوس داره،پس ماشین شارژی یا چیز دیگه ای واسه کوچیکه بگیر که از سرش بیوفته اما واقعا منم موافق نیستم اما چه کنم پسرای منم اینطوری هستن،بچه بود تبلت خریدیم براش یعنی هنوز دوسالش نبود الان بزرگه چهار سال و نیمشه،میگه ماشین شارژی،باباش دیگه چیزی نمیخره براش😭

اونموقع شرطی بهش میدادم اصلنم معتادش نبود الانم همینطور روزی ۲ ساعت

اگراینجوری باشه خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ما از هفت سالگی با شرمندگی و عداب وجدان برای دختدم خریدیم.اونم فقط برای ابنکه انقدر همه بچه ها دارن ...

من هفته ای یبار خونه مامانم میرم اونم ۳ ساعت .۲ ساعتشو با گوشی میگذرونن.

خونه خودمون گوشی نمیدیم با همسرم.

ولی تبلت و نوبتی روزی ۲ ساعو بازی میکنن و دیگه نمیدم .

یه روزایی هم ۲ روز پشت هم قایم میکنم که وابسته نشن.

نمیشه نخرید،بچس دوس داره،پس ماشین شارژی یا چیز دیگه ای واسه کوچیکه بگیر که از سرش بیوفته اما واقعا م ...

اینا یه چیز متفاوت  با هم داشته باشن دیگه واویلاس همش باید جداشون کنیم.

میخوام مثل هم باشه که اعصابم راحت باشه.