سلام، ابروهای مامانم خیلی کم پشت شده چند وقته تو فکر هاشور یا سایه هستم اما فرقشونو نمیدونم خودم زیاد آرایشگاه نمیرم و اطلاعاتی درباره اینا ندارم اطرافیان نزدیکمونم انجام ندادن که بخوام ازشون بپرسم، میخوام خیلی طبیعی بنظر بیاد دورش کادر نباشه، کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هاشور مثل خود ابرو میمونه خطای ریز کوچولو اولش خوبه ولی به دو ماه نکشیده از بین میره اینقدر کم رنگ میشه که بازباید بری ترمیم قیمتش هم نسبت به سایه خیلی بالاتره من چندین بار انجام دادم اصلا راضی نبودم هر دو سه ماه باید ترمیم میکردم با قیمت گزاف منم مثل تو میگفتم طبیعی باشه ولی دیگه اخرش خسته شدم و رفتم سایه کردم الان واقعا راضیم
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
سایه رنگ موهای ابرو باشه بهتره نه؟ واسه اینکه دو رنگ نشه میگم
نه رنگ ابرو معمولا مشکیه که سایه مشکی بد میشه یه مدت هم بگذره یکم به خاکستری میزنه قهوه ای سوخته بزنه خوبه اگه ابروشو رنگ هم نکنه مشخص نمیشه مال من الان رنگ نکردم مشکی شده ولی هاشور اصلا تو چشم نمیزنه اگه رنگ کنم سایه هم یکم رنگ میگیره و خیلی قشنگ و همرنگ میشه
عزیز من باردارم ماه آخر بزنم اشکالی نداره؟ پارسال زدم میخوام برای زایمانم مرتب باشم اطلاعی داری
بله من از ارایشگرم پرسیدم که تو بارداری میشه زد گفت اره میزنیم مشکلی هم پیش نمیاد فقط اصول بهداشتی مثل سوزن باید رعایت بشه که الان دیگه همه معمولا رعایت میکنن