2777
2789

مثلن یکی قیمت میزاره ۲۸میلیون دوروزبعد۲۵میلیون بعدش دوباره ۲۲میزاره اخه چراعلکی قیمت هارومیخوان بالاببرن بخصوص براخونه هامابرج ۶پولمون حاضره براخرید اینقداعصابم داغون شدازاین قیمت گزاریهازنگ زدم چندتابنگاه قیمتهاخیلی کمتربودبخصوص مسکن مهرک افتضاح میخوان بزورنرخ وبالاببرن واقعن ک ماخودمون ب خودمون رحم نمیکنیم عجب مردمانی داریم اخه ت ک الان فروشنده ای یه جادیگه خریداری بهم دیگه رحم کنیم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جلوشونو نگرفتن؟

مخصوصا رو ماشين

بخاطر همين دلال بازيهاشون

كه شماره الكي ميذاشتن با عكس و قيمت و اينطوري قيمت ها رو بالا ميبردن و بازار متشنج ميشد

يكماهي ميشه حق قيمت گذاشتن ندارن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

سایت دیوار و شیپور همش چرت قیمت میزارن برا مسکن فقط بنگاه ببرس بعدم الان بازار راکده درسته که قیمتا بالاس ولی کسی که پول لازم باشه خیلی کمتر از این قیمتای نجومی میفروشه چون میخواد زود به پول برسه شمام اگه پولتون نقد عجله نکنید و خیلی بگردین انشالا یه خوبشو بخرین

مگه جلوشونو نگرفتن؟ مخصوصا رو ماشين بخاطر همين دلال بازيهاشون كه شماره الكي ميذاشتن با عكس و قيمت ...

نه داخل توضیحات میزارن .واقعن مملکلت بی دروپیکری داریم

حالا خوبه نه ظاهر داره ن باطن. چیشو گرون میکنن لعنتیا

همینو بگو تا دو سال پیش رهنش 12 بود امسال شده 30 😕

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اره اخه بی پایه واثاث هم قیمتش رفته بالا

اره بعد جالبه که رو هوا هم میگیرن خونرو اصلا خالی نمیمونه یه وقتایی به نصف روز هم نمیکشه 😕

سایت دیوار و شیپور همش چرت قیمت میزارن برا مسکن فقط بنگاه ببرس بعدم الان بازار راکده درسته که قیمتا ...

اره واقعن من ک پاک کردم برنامه اشوبلکه اعصابم اروم بشه.ماتابرج ۶اماده میشه پولمون ولی تااونموقع گفتن قیمتهایمقدارمیادپایین سهمیه دادن ب مصالح ونمیدونم چی

نه منک میبنم ماهاتودیوارهست هی برن ومیارنش دوباره میزارن

نه من تو دیوار و شیپور رو نمیگم همینجا تو محل میبینم که خالی میشه بعد رو هوا میبرن خونرو