2777
2789
عنوان

کاش منم بمیرم😭

268 بازدید | 16 پست

منی که عاشق بچه بودم و واسش جون میدادم فهمیدم شوهرم اسپرمش ضعیفه بعد از کلی دوا و درمون و شنیدن طعنه های مردم باردارم شدم.نمیدونید چقدر خوشحال بودم اما درست شبی که با خوشحالی تمام خوابیدم که فردا برم صدای قلبشو بشنوم خونریزی کردم و سقط شد😭نمیدونید چی کشیدم بعد از اون کلی دوا و درمون کلی راز و نیاز با خدا تو شبای قدر اونقدر صداش زدم نا نمونده بود برام که خدا جوابمو داد بعد بعد ماه رمضون باردار شدم.نمیدونید بخدا چه حالی شدم چقدر سجده شکر کردم...ولی الان تمام علایم بارداریم از بین رفته بازم لکه دارم دقیقا علایم سقط قبلی مو دارم...بخدا سرم داره منفجر میشه.تورو بخدا قسمتون میدم دعا کنید که قراره این یکی هم نمونه خدا یا جونمو بگیره یا حافظمو که دیگه بهش فکر نکنم😭😭😭

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله خیر و صلاحت این باشه که بمونه منم پارسال تو 7 ماهگی دخترمو از دست دادم و دیگه نمیتونم مادر بشم

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
به خدا توکل کن، این حرفا رو نزن. ازش خیر بخواه. نمیدونی خیرت در بلند مدت تو چیه...

منم ازش خیر خواستم به خداوندی خودش فقط ازش خیر خواستم سپردم به خودش.اما چه میدونی درونم چیه؟چه میدونی حرف مردم چیه.درسته الان میگی به حرف مردم توجه نکن.ولی آخه مگه میشه؟مگه میتونم؟وقتی هر لحظه جلو چشمامن

عزیزم انشالله خیر و صلاحت این باشه که بمونه منم پارسال تو 7 ماهگی دخترمو از دست دادم و دیگه نمیتونم ...

چرا نمیتونی عزیزم

من تجربشو دارم حالت طبیعیه ولی برو دکتر دنبال درمان فقط نباید دعا کرد .اسپرم ضعیف ممکنه سقط بشه .منم افسرده شده بودم رفتم آی وی اف ولی الان فهمیدم نباید زندگی زهر خودم میکردم 

عزیزم انشالله خیر و صلاحت این باشه که بمونه منم پارسال تو 7 ماهگی دخترمو از دست دادم و دیگه نمیتونم ...

اخ عزیزمممم چرا دیگه نمیتونی؟

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
منم ازش خیر خواستم به خداوندی خودش فقط ازش خیر خواستم سپردم به خودش.اما چه میدونی درونم چیه؟چه میدون ...

الان برو يه ازمايش تيتر بتا بده شنبه هم برو يه دونه ديگه بده

اگه رفته بود بالا نگران نباش

يا برو دكتر بهت شياف ميده

منم ازش خیر خواستم به خداوندی خودش فقط ازش خیر خواستم سپردم به خودش.اما چه میدونی درونم چیه؟چه میدون ...

عزیزم، خیلی سخته، شکی درش نیست. اما واقعا اگه تو و همسرت یکی باشین با هم، حرف مردم حتی ارزش ثانیه ای فکر کردن نداره. 

امیدوارم هرچه صلاحته همون پیش بیاد. 

اخ عزیزمممم چرا دیگه نمیتونی؟

تو بارداري مشکل خونب پیدا میکنم مجبورم کورتون بخورم همین الانم پوکی استخوان گرفتم بابت داروها دیگه نمیشه

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
تو بارداري مشکل خونب پیدا میکنم مجبورم کورتون بخورم همین الانم پوکی استخوان گرفتم بابت داروها دیگه ن ...

الهیییی بگردم توکل ب خدا

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭