2777
2789
عنوان

جاری

676 بازدید | 42 پست

ما دوتا جاریم دوسالی هست ک جاری بخاطر ی کادو که مادرشوهرم بهمون داده باهمه قهر کرده. اینم بگم چون من عقدم مادرشوهرم دوتا کادو بمن داده بود به اون یکی که از این ناراحت شده و با من هم قهر کرده هرجا من باشم نمیاد حتی عروسی نزدیکترین کس باشه.حالا ده روز بعد عروسیمه و من مخوام بهشون پیشنهاد بدم که اونم با ما بیاد خرید عروسی و تدارکاتش و دیگ کینه ای بینمون نباشه و البته نمخوام بعدا که خاطرات مرور میکنیم از این ناراحت بشه که تو تدارکات عروسی منو دعوت نکردن و از این حرفا..بنظرتون بگم یا حالا ک قهره بیخیال بشم.....خانواده شوهرم یبار ک رفتیم خرید نگفته بودن بهش شاید بخاطر اینکه فکر کردن شاید من دلم نمخواد یا چون قهریم نگفتن .حالا اینباز من مخوام خودم پیشنهاد بدم ک بهش بگن که بیاد.کار درست چیه بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درست اینه که بی خیالش باشی و بزاری تو حال خودش باشه 

دو سال قهر برای یک کادو بسیار احمقانه و بچگانه هست و من ترجیح میدم همچین شخصیتی نزدیکم نیاد چون مطمینم از این مشکلات بازم پیش میاره

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

آره بگو چه عیبی داره هرکسی ادب و شخصیت خودشو نشون میده

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

کار خوبی میکنی

میتونی یه هدیه براش بخری

کینه و قهر خوب نیست 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊