2777
2789
عنوان

بعد 500 سال برگشتم سایت بیایید ببینم از قدیمیا کی هست کی نیست 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 98 پست
نه راستش فعلا الفبا رو امتحان گرفتن فقط مادربزرگ جان😁🙊 

این همه رسانه ها اعلام میکنن ،کودکان خود را در فضای مجازی تنها نزارید!!!!! بازم غفلت میکنن پدر مادرا!!!!!

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام کاربریم حذف شه چکار باید بکنم؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
حس میکنم دوره شما همه چی بهتر بوده،الان همه عصبی اند! لاقل دوستای الان من از دوستای ده سال پیشم خیلی ...

کلا ادمها بسمت بی اعصابی در حرکتند😉 اونوقتام داستانها و ادمهای عجیب غریب زیاد بود! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

این همه رسانه ها اعلام میکنن ،کودکان خود را در فضای مجازی تنها نزارید!!!!! بازم غفلت میکنن پدر مادرا ...

آخ آخ دست رو دلم نذار که خونه...تازه تنها که میذارن هیچی وی پی ا.ن ها رو هم خاموش نمیکنن همونجوری تنها میذارن🤣🤣🤣

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
از همون راهي كه اومدي برگرد... اينجا ديگه چنگي به دل نميزنه 

ااای جان سرتون سلامت 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم بیشتر اوقات فقط یه سر میزنم.میبینم تاپیک خوبی نیست میرم.حال سایت به بحثها و تبادل نظرهای خفنش بو ...

همینکه الان راحت نظر میدین خودش پیشرفت چن سال پیش ورود اقایون تو تاپیکها و بحثها جنگ به راه مینداخت 

کلا ادمها بسمت بی اعصابی در حرکتند😉 اونوقتام داستانها و ادمهای عجیب غریب زیاد بود! 

من یادمه‌یکی از اشنا هامونو نصف شب بردن بیمارستان، من اون موقع دبیرستانی بودم، گفتن غش کرده،دکتر پرسیده چرا؟ خانمه گفت امروز دکتر زنان بهم یه قرصی داد از نی نی سایتیا پرسیدم واسه چیه گفتن سرطان.

حالا هی همه میگفتن نی نی ساتیا کیه؟؟؟ فکر میکردن ساتیا یه زنه، نی نی اون اینا گفته 😂 

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!

تعداد پستهامو 🤣🤣🤣🤣 

روز همگی دوستان خوش ✋

همینکه الان راحت نظر میدین خودش پیشرفت چن سال پیش ورود اقایون تو تاپیکها و بحثها جنگ به راه مینداخت& ...

باورتون نمیشه من حتی فحش ناموسی هم خوردم.خودمم نفهمیدم چی گفتم و چکار کردم.هر چند همین الانشم هستن با طرز فکرهای خاص خودشون.