2777
2789
عنوان

بعد 500 سال برگشتم سایت بیایید ببینم از قدیمیا کی هست کی نیست 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 98 پست
چی باعث‌شده هنوز اینجا بیایید؟ من تازه اومدم اما میخوام دیگه خارج‌بشم از بس موضوعات منفی میبینم

دلیل نیومدنم سرعت افتضاح سایت و چت رومهای راحت مجازی مث لاینو وایبر و...... نباید همه چیو جدی بگیری مجازی و حقیقیش هم فرق نداره 😉

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی باعث‌شده هنوز اینجا بیایید؟ من تازه اومدم اما میخوام دیگه خارج‌بشم از بس موضوعات منفی میبینم

به ياد ايام گذشته سر ميزنم ولي ديگه زياد مطالب رو نميخونم و دخالتي نميكنم ولي هر چند روز يكبار سر ميزنم اگه موضوعي توجه ام رو جلب كرد يا دوستان قديم رو ديدم ميمونم و گرنه ميرم . 

اره دیگه ، سن و سال مهمه! شما امتحانای خرداد رو دادی پسر کوچولو؟😁

نه راستش فعلا الفبا رو امتحان گرفتن فقط مادربزرگ جان😁🙊 

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.

چه حسى دارى تاپيكاى اون موقعت رو ميبينى😍 من يه كاربرى ديگه داشتم برا سال ٩٦ رفتم توش اصلا جا خوردم، خيلى اتفاقا اصلا يادم نميومد، دلم برا خيلى اتفاقا تنگ شد اصلا يه حال خوبى داشت😍 همه چيز واسم عوض شده بود تازه فقط دو سال بود

شما كه ديگه ٨ ساله چ حسى دارى 😍

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
چرا تاپیکات مشتری نداشته اونموقع؟

تاپیکها با حالمون 12 شب شروع میشد همه رو ترکوندیم 🤣🤣گلابیها یادش بخیر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چه حسى دارى تاپيكاى اون موقعت رو ميبينى😍 من يه كاربرى ديگه داشتم برا سال ٩٦ رفتم توش اصلا جا خوردم، ...

تا سایتو باز کردم تاپیک زدم اصلا نرفتم کاربریو چک کنم 😁

همسرم كرمانشاهيه  . خودم نه . آباداني هستم

ایول آبادان.زنده باشین.میدونین یکی از تاپیکهایی که باعث شد من یکی از کاربریام درجا بره رو هوا چی بود؟سوال پرسیدم که اگر روز عاشورا با امام حسین بودین حاضر بودین موقع نماز جلوش وایسین و سپرش بشین.اونموقع بحثهای اعتقادی داغ بودن.

ایول آبادان.زنده باشین.میدونین یکی از تاپیکهایی که باعث شد من یکی از کاربریام درجا بره رو هوا چی بود ...

🤣🤣 بیاد فاطی کماندوهای سایت یک دقیقه سکوت 

کاربری اول من هم تقریبا با تاریخ عضویت شما یکی بود.شلالش کردن.

مدیر سایت کیه هنوزم جناب زاهد یا خانم تهرانی؟ اونموقعها که دست به ترکوندنش خوب بود 😁 

به ياد ايام گذشته سر ميزنم ولي ديگه زياد مطالب رو نميخونم و دخالتي نميكنم ولي هر چند روز يكبار سر مي ...

حس میکنم دوره شما همه چی بهتر بوده،الان همه عصبی اند! لاقل دوستای الان من از دوستای ده سال پیشم خیلی عصبی ترو پرهاشگرند 😊

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
خوش برگشتی

فداتون ولی موندنی نیستم 😅 اینجا چت کردن با گوشی نمیچسبه