2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

195 بازدید | 11 پست

سه روزه بیمارستان بستریم بخاطر پارگی کیست تخمدان هموراژیک چندتا دستگاه فقط بهم وصله که نمیتونم تکون بخورم هرچهار ساعت یه بار ازم خون میگیرن  از هر دکتری سوال میپرسم جوابمو نمیدن هرچی تو گوگلم سرچ میکنم راجب این کیست ناامیدم میکنه فک کنم دیگه هیچ وقت باردار نشم هنوز بیستو یه سالمه تورو خدا دعام کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. انشالله به زودی صحیح و سلامت مرخص بشین. نگران نباشین و تو نت دنبالش نگردین چون برای یه سردرده ساده که میگردی تو نت از زندگی نا امید میشی. همه چی دست خداست حتی دکترا هم گاها یه چیزایی میگن که بعد خلافش ثابت میشه. پس لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنین به چیزای خوب فکر کنین انشالله به زودی مرخص بشین.   

عزیزم نگران نباش.. این کیست در صورتی برای بارداری خطرناکه که منجر به جراحی و برداشتن تخمدان بشه

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
دوروزه نمیزارن چیزی بخورم بخدا غذام شده سرم دارم از گشنگی میمیرم

فزیزم انشالله که چیزی نیست عزیزم ایت الکرسی معجزه میکنه هم برای سلامتیت و هم برای آرامشت بخون منم واست میخونم

آخه من تو شکمم خونریزی داخلی کرده

بد به دلت راه نده... شاید این خونریزیه کیسته رو کلا نابود کنه

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده