2777
2789

سلام دوستان.

من موهام قهوه ای هستش.

میخام کمی روشن تر بشه.این ترکیب بدون دکلره چه رنگی میشه؟ کسی ترکیب خوبی سراغ داره؟

بلوند دودی روشن ۸.۱ : ۱/۲ تیوپ
واریاسیون دودی ۰.۱۱ : ۵ سانت
اکسیدان نمره یک : ۴۰ سی سی

شرمنده چه مارکی بگیرم خوبه؟!!!!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اشتباهی یه اکسیدان شش گرفتم رو دستم مونده از این بزرگاس نمیدونم چکارش کنم اخه اصلا رنگ نمیگیره مو ...

من موهام زود رنگ میگیره اکسیدان 9 میذارم موهام به قرمزی میزنه رنگ 20دقیقه رو موهامه. بشه 21 دقیقه قرمزمیشه

اکسیدان 6 رنگرو دیر باز میکنه ولی ماندگاری رنگ طولانی تر میشه چون به مرور زمان با شستن مو رنگ باز میشه 

معمولا هر دو ماه یه بار رنگ میذارم. دیگه رنگ موهام چند بار خراب شد ولی الان دیگه دستم اومده چی کار کنم

بلوند دودی 7 با اکسیدان 6 برای 20 دقیقه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
من موهام زود رنگ میگیره اکسیدان 9 میذارم موهام به قرمزی میزنه رنگ 20دقیقه رو موهامه. بشه 21 دقیقه قر ...

عزیزم میشه یه عکس از موهات بزاری رنگشو ببینم.فقط سریع پاکش کن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ