2777
2789
عنوان

جاریم الکی الکی با من بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 100 پست
آخه اینطوری باید رابطمو با پدرشوهر و مادر شوهرم هم قطع کنم.روی این پسرشون خیلی حساسن.همش به شوهرم می ...

اگر پدرشوهرت و مادرشوهرت اینقدر بی منطق هستن همون بهتر که رابطه باهاشونو قطع کنی.

مشکل خالی بندی او ن نیست! مشکل تویی که عیب میزاری رو آدم! 

نخیر شما ندیدین حرف الکی نزن مثلا میادخونمون بهم میگه اجاق گاز چند گرفتی میگم فلان قیمت میگه بهت قالب کرده من فلان جا دیدم اینونصف قیمت این بود یاتلوزیون باپرده کلا فقط میخواد بگه آره توالکی قیمتاروبالامیگی میزنه توسرمالم بعد بهش میگم آدرس فلان جا که این قدرارزون فروشه بده بهم میگه وای یادم رفت بهت بگم ازاونجارفته بزارآدرسش و دوباره پیدا کنم برات میفرستم من باید همه خالی بندیاشوتعریف کنم تایکی مثل تو نریزه سرم😏

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشو میدونم درد دل کردی.... ولی این حرفا فقط تو رو ضعیف و حسود و بد جلوه میده.  اولا پول ...

۱.به خدا من پولی نمیخوام.ولی خودش موقع خاستگاری گفت میخواد سرمایشو مساوی تقسیم کنه و برای بچه هاش خونه بخره.گفت به سوهرم یه خونه میده.الان ۸ ساله عروسی کردیم.شوهرم جلو خانواده من خجالت میکشه.

۲.من بد جاریم رو نگفتم،با مادر شوهرم اصلا حرف نزدم در این مورد،از خاله زنک بازی واقعا بدم میاد.فقط یه بار که خیلی داشت داد و بیداد میکرد،گفتم “یه کم یواشتر چرا همیشه با دعوا حرف میزنی،مشکلت چیه”. مادر شوهرم شروع کرد ازش دفاع کنه که “حالا مگه چی شده ،چیزی نگفته و آدم نکشته و اینا”

آفرین.برقرار باشید گلم...خدارو شگر ک نی نی دارم شدی..من توو این یه مورد خیلی اذیتم..هنوز نی نی ندارم ...

واسه من سر همین موضوع هم داستان داشتم جاری اولیم ۳تا داره بعدیا هم اولی ۳سال بعده من ازدواج کرد همون شب اول حامله شده بود..اون یکیم تازه بچش ۶ماهشه اونم همون شب اول... اوایل مادرشوهرم خیلی تیکه مینداخت جاری بزرگه هم همینطور ولی شوهرم یبار همرو پیچید تو هم دیگه هیچکس حرف نزد اما به دوستی نیششون رو میزدن ولی بخدا اهمیت نمیدادم مجالس دندونی و تولد بچشون  زنونه بود دعوت نمیکردن منو شوهرم متوجه نمیشد هی میگفت چرا اینکارو میکنن یبارم گفتم بهش که اونا دلیلشون اینه بهشون حق بده نگران اینن که بچشون طوری بشه شوهرمم باز جوشی شد اخرین باری خیلی دلم شکست بچه اخری به دنیا اومده بود هیچی بهمون نگفتن ما از دروهمسایه شنیدیم بخدا اینقده محبت میکردم به بچه هاشون...دقیقا ۱۰روز بعدش فهمیدم خودم حاملم.الانم هنوز نرفتم خونشون چندبار زنگید پدرشوهرم که بیار زنتو مادرت میخواد ببینتش شوهرم نذاشت برم گفت نیستش خونه پدرشه..ایشالله توهم خدا یه کوچولو سالمو صالح بهت بده اصلا اهمیت نده به حرفاشون

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خب بگو، بگو نگران نباشید مادر جون با پول زحمت خودم خریدم در ضمن تو قسط ماشینم کمک پسرتونم فکر نکنم ب ...

نمیدونم.من اصلا میترسم باشون حرف بزنم یه رفتارای عجیب غریبی دارن.یه دفعه شوهرم یه چیزی بشون گفت که مثلا چرا انقدر حواستون به برادرام هست ولی به من نه.مادر شوهرم شروع کرد به گریه کردن و گفت فشارم رفته بالا.پدر شوهرم زنگ زد کلی دعوا کرد که شاید مادرت تا صبح نرسه با این حرفایی که زدی.خیلی حرفه ای هستن نامردا

۱.به خدا من پولی نمیخوام.ولی خودش موقع خاستگاری گفت میخواد سرمایشو مساوی تقسیم کنه و برای بچه هاش خو ...

من کاملا درکت میکنم چون توو شرایطط بودم..اولا ک ما میگیم چرا اینقد تبعیض بین پسرای خودتون قائل میشید حالا عروسا جهنم..بعدم اگرم حسودی کنیم باز حق داریم چرا مگه من چ فرقی با جاریم دارم ک ب اون میرسن ب من نه.

.از لحاظ چهره ادب کلاس هیکل تیپ خانواده شخصیت از اون دوتا سرترم..اصن گیریم ک از من خوشش نمیاد عاقا اصن باهام حال نمیکنه بخاطر پسرش یه کاری کنه بخاطر پسرش بین بچه هاش تفرقه نندازه..والا شوهرم بیشتر از من از مادرش متنفره

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
نمیدونم.من اصلا میترسم باشون حرف بزنم یه رفتارای عجیب غریبی دارن.یه دفعه شوهرم یه چیزی بشون گفت که م ...

دقیقا مادرشوهر منم همینه..رفته یه دستگاه فشارسنج خریده انداخته رو اپن آشپزخونه تا یکی بهش میگه بالا چشمت ابرو  غش میکنه فشارسنج میارن فشارشو میگیرن..جالب اینجاس فشارشم نرمال نشون میده ولی بخاطر اینکه ضایع نشه میگه این خرابه منو ببرید بیمارستان😄😄😄😄سلیته ایه

واسه من سر همین موضوع هم داستان داشتم جاری اولیم ۳تا داره بعدیا هم اولی ۳سال بعده من ازدواج کرد همون ...

ایشالا...شما مشکلت چی بود برای بارداری؟

من کاملا درکت میکنم چون توو شرایطط بودم..اولا ک ما میگیم چرا اینقد تبعیض بین پسرای خودتون قائل میشید ...

جاریم آخه دختر دوست مادر شوهرمه. نمیدونم منم امشب به خاطر ناراحتی شوهرم اعصابم به هم ریخت.وقتی فهمید تولد گرفته بودن همه بودن.به اون کسی نگفته،خیلی ناراحت شد.این چندمین باره این کارو میکنن.حالا اینبارو ما فهمیدیم.احتمالا صد بار دیگه هم بوده که ما نفهمیدیم. کلا ازشون بی خبر باشیم راحت تریم. البته بهشون کاری هم که نداریم باز اونا از دور اذیتاشونو میکنن.مثلا قرار میذارن ماهی یه بار با پول یکی بریم بیرون.بدون اینکه به ما بگن.ما واقعا چون قسط میدیم هیچی پول برامون نمیمونه.تعدادشون زیاده نمیتونیم شام ببریمشون بیرون.

ایشالا...شما مشکلت چی بود برای بارداری؟

من سه سال ونیم قبل رفتم دکتر بعد کلی ازمایشو سونو گفت هردوسالمین هرماه هم میرفتم یه مشت قرص میداد میخوردم اخرشم حامله نشدم ولش کردم دیگه دنبالش نبودم به قول شوهرم میگفت خدابخواد خودش میده بهمون...بعده سه سال طبیعی باردار شدم😊

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

من سه سال ونیم قبل رفتم دکتر بعد کلی ازمایشو سونو گفت هردوسالمین هرماه هم میرفتم یه مشت قرص میداد می ...

خداروشکر گلم..آخه من ۱۶ ساله ازدواج کردم.۳۲ سالمه دیگه دیر میشه بخوام ولش کنم تا خودش بشه..شما عکس رنگی رحم هم رفتید؟

خداروشکر گلم..آخه من ۱۶ ساله ازدواج کردم.۳۲ سالمه دیگه دیر میشه بخوام ولش کنم تا خودش بشه..شما عکس ر ...

نه عکس رنگی نرفتم..اگه شوهرت اهمیت نمیده به نبودن بچه غمت نباشه حرف مردم مهم نیست...زیاد میگذره اما هنوز سنی نداری عزیزم توکل کن بخدا هرچی خدا بخواد همون میشه اول توکل کن بعد برو دنبال دوا درمون...

نه عکس رنگی نرفتم..اگه شوهرت اهمیت نمیده به نبودن بچه غمت نباشه حرف مردم مهم نیست...زیاد میگذره اما ...

منم آزمایشو سونو ک دادم دکترم ناراضی نبود فقط شوهرم حرکت و شکل اسپرمش کمی مشکل داره..داریم دارو میخوریم هر دو ..فقط عکس رنگی نوشت برام ک شوهرم میگه نرو .میگه وقتی توو یبار حامله شدی پس مشکل نداری

به ی ورت

منم پارسال جاریم الکی قهرکرد بی دلیل از شب اولم با من بد بوداااااا 

پارسال واسه خودش بچش تولد گرفت فیلم گذاشت تو گروهشون تا دوس دختر پسرخاله ی شوهرش بودن اما مارو نگفت

الانم دوماهه بی دلیل قهره و ماه بعد باز تولد بچشه

شوهرم ناراحته اما چ میشه کرد 

انشاالله عروس دار ک شد سرش میاد