خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو چجوری با این اهنگ خاطره داری مال سال ۸۷ ۸۶ شه 😂😂😂
خاطره ندارم ک...یادمه اولین بار رو یه کلیپ تو گوشی مامانم شنیدمش ک از سریالهای کره ای شبکه سه بود...عاشق این تیکش شدم ک میگه شدم چوپان ساده لوح کنار گله احساس چ رسمی داره این گله سر چنگال گرگ دعواست
دیگه این تیکه یادم بود و بعدا دان کردم و هنوزم دارم...تازه داداشم ک 16سالشه هم عاشق این کاره
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
گله میکنم من از تو از تو ک این همه بی رحمی هزار بار مردم از عشقت تو ک هیچ وقت نمیفهمی😎
ایول😍
علی نجفیان:گریه نکن بزار برم اینحا واسم که جایی نیست
حامد هاکان:دیگه میرم
علی صدیقی:غمگین ترین ادمی که میتونی پیدا بکنی منم
علی رضا فرد:چیه دلم گرفتی
فردین سعادت:نمیدونم٬هرکی جداکرد تورواز من الهی غصه بگیره
سامان اسلامی:مسافر
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید