2777
2789
عنوان

باز شب شد و من از ناراحتی بیدار

168 بازدید | 13 پست

برادرم دوتا بچه داره گرفتار هوس یک زن دیگه شده و میخواد زنشو طلاق بده

جالبه بدونید زن خودش خیلی خانم باشخصیت و با عفتی هست برعکس اون زن بی حیا و بی شرم هستش و خیانتکار

دلم برای زن داداشم و بچه هاش میسوزه که با این طلاق زن داداشم از بچه هاش دور میشه

زن داداشم حاضره سرش هوو بیاد میگه منو از بچه هام دور نکن ولی برادر بی رحمم قبول نمیکنه چون اون یکی دیگه هوو نمیخواد بشه

چیکار کنم اون زن کثیف رو از برادرم دور کنم

برادرم به شدت عصبیه نمیشه با اون زن بی آبرو دعوا بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یکی پول بدین اون خانومرو با ماشین بزنن لهش کنن

ای کاش شدنی بود

برادرم میگه شما نزارین باهاش ازدواج کنم خودکشی میکنم

ما از خودکشی اون نمیترسیم ما رو کتک میزنه بی تربیت

ای کاش شدنی بود برادرم میگه شما نزارین باهاش ازدواج کنم خودکشی میکنم ما از خودکشی اون نمیترسیم ما ...

دعا کنین خانومه خودش برادرتو بیخیال بشه وگرنه هیچکاری نمیتونین بکنین

یا اینکه یکیو بفرستین با خانومه طرح دوستی بریزه بعد کاری کنین داداشت بفهمه و قطعا بیخیالش میشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
دعا کنین خانومه خودش برادرتو بیخیال بشه وگرنه هیچکاری نمیتونین بکنین یا اینکه یکیو بفرستین با خانوم ...

زنه چندتا شوهر کرد الان برادرمو گیر آورده محاله ول کنه چشمش به پول برادرمه

تازه چه پولی که مال منم تو پولشه

شایددخترجادو جنبلش کرده

به نظرم ازش بعید نیست

با برادرم یواشکی صیغه کرده

ما هیچکاری نمیتونیم بکنیم چون برادرم باهاش هست و این یک برگ برنده ای هست که اون زن داره یعنی صیغیه برگ برندشه

از ناراحتی خونه نمیتونم ظرف بشورم به بچه هام برسم همش فکر مظلومیت زن داداشمم که قراره از بچه هاش جدا شه

بچه هاش کوچیکننننننن ای خدااااااا

دلم پاره پاره هست

زن بیچاره چقدر داره از دست این شوهر بیشعورش زجر میکشه

بخاطر بد اخلاقی های شوهرش چه کتک ها خورد و سکوت کرد

الانم میخواد بچشو ازش بگیره

به یکی پول بدین اون خانومرو با ماشین بزنن لهش کنن

واییی برادرم منتظر یه نگاه محبت آمیز زن داداشم بود آخیش بعد چند ماه میشه شبو راحت بخوبم

خدا کنه همه زن و شوهرا عاقل بشن والا

دعا کنین خانومه خودش برادرتو بیخیال بشه وگرنه هیچکاری نمیتونین بکنین یا اینکه یکیو بفرستین با خانوم ...

واییی برادرم منتظر یه نگاه محبت آمیز زن داداشم بود آخیش بعد چند ماه میشه شبو راحت بخوبم

خدا کنه همه زن و شوهرا عاقل بشن والا