2777
2789
عنوان

من به دستان خدا خیره شدم و خدا معجزه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 34 پست
برات خوشحالم ارزوتو میتونیم بپرسیم چی بوده

عزیزم در واقع این عنوان رو زدم که از خدا بخوام یه روزی تو همین روزا سایت پر بشه از این تاپیک

ههمون به ارزومون برسیم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کفر باشه ولی انگار اصلااااا منو نمیبینه  منم قهرم باهاش

ان شاالله مشکلتون حل بشه یه آشتی کنون شیرین بین شما و خدا باشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
آخ قربونت بشم الهی آمین 

حاجتتون روا خانمی

اونم به بهترین شکل😘😘

من نیاز به معجزه خدا دارم   امشب عروسی اخرین دوست مجردم بود   و من هنوز دختر 2 ...

وا عزیزم این چه حرفیه منم جدا شدم تو عقد کوچیکتر از خودم همه عروسی کردن ناامید نباش عزیزم هیجوقتم این جوری نگو ان شاالله به زووووودی ماهم یه بخت خوب نصیبمون میشه😍😍😍😍

ای خدا یعنی میشه منم حاجت دلمو بگیرم😢😢

اره میشه .خدا مهربونه 

دلتون شاد بشه خیلی زود

وااااای😍😍😍😍ان شاالله امسال منم بیام تاپیک از شادیام بزنم

الهی آمین

انشالله منم زود بيام و از براورده شدن حاجتم بگم 😞

ان شاالله .حاجتتون روا .دلتون شاد

دوست گلم سنی نداری و یه عالمه فرصت خوب پیش رو داری.نا امید نباش همیشه واسه خودت یه زندگی خوب از خدا ...

حقم نبود   ابتدایی  ترین چیزها بشه  ارزوم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼