mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 عنوان من به دستان خدا خیره شدم و خدا معجزه کرد 698 بازدید | 34 پست برای همه ی نی نی سایت ها آرزو میکنم همه شون با دلی خوش روزی با این عنوان تاپیک بزنن و همشون از برآورده شدن آرزویی که منتظرش بودن بگن و شادی شون رو به اشتراک بزارنالهی آمین جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف 1398/03/29 | 00:20 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21142 الهی آمین خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 اخ فدات شم خداکنه ان شاالله به آرزوی قلبیتون به بهترین شکل میرسید😍😍 جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
haghtalab عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2884 من نیاز به معجزه خدا دارم امشب عروسی اخرین دوست مجردم بود و من هنوز دختر 23 ساله ای هستم ک تو عقد جدا شدم ممکنه هیچ وقت نشم خانوم خونه خودم انقدر غم عالم تو دلمه ک خدا میدونه باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 یعنی میشه😞 اره ان شاالله هر چی از خدا میخوایی برآورده بشه و دلت شاد بشه جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
kt98 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4743 اره ان شاالله هر چی از خدا میخوایی برآورده بشه و دلت شاد بشه مرسی عزیزم😘
tanhatarinam70 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1660 انشالله 😍😍😍😍😍 عزیزم چه تاپیک دلنشینی خداکنه همه به آرزوهاشون برسن منم همینطور میشه برام یه دونه صلوات بفرستید 😢
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 من نیاز به معجزه خدا دارم امشب عروسی اخرین دوست مجردم بود و من هنوز دختر 2 ... دوست گلم سنی نداری و یه عالمه فرصت خوب پیش رو داری.نا امید نباشهمیشه واسه خودت یه زندگی خوب از خدا بخواهمهم دیر یا زود نیسمهم اینه خدا برات ان شاالله یه همراه خوب نصیب کنه جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 من ک کلا ناامیدم ولی ان شالله مشکل تک تکتون حل شه گلیا ان شاالله خدا از جایی که گمان نمیبری حاجت دلت رو بده با تمام وجود احساس شادی کنی جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 انشالله 😍😍😍😍😍 عزیزم چه تاپیک دلنشینی خداکنه همه به آرزوهاشون برسن منم همینطور الهی آمین😘😘😘 جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف