2777
2789
عنوان

بچه ها ۱۹ هفته دیره واسه سونو آنومالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5505 بازدید | 27 پست
دکتر فریور فرزانه  سولماز پیری

خب خودم دکتر پیری وقت گرفتم که زیر ۱۹ هفته قبول نمیکنه.دکتر فرزانه هم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
وقتی ان تی سالمه دیگه جای شکی نیست  اون داستان برای کسیه که ان تیشم مشکل داشته صبر می کنن نا ا ...

سونو آنومالی اندام های داخلی رو بررسی میکنه مثل قلب کلیه و ... حتی به من ادار کردن جنین رو هم موقع سونو گفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خوب من خودم غیره معلولیت جسمی و ذهنی به هیچ دلیله دیگه ای دور از جون حاضر به سقط نیستم که اونم ت ...

خب آره دیگه غیر از این باشه لزومی نداره که سقط شه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خب خودم دکتر پیری وقت گرفتم که زیر ۱۹ هفته قبول نمیکنه.دکتر فرزانه هم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

پردیس نور سعادت آباد هم کارشون خوبه با بیمه هم قرارداد دارن

پردیس نور سعادت آباد هم کارشون خوبه با بیمه هم قرارداد دارن

اسم دکترشو نمیدونی؟بیمه اصلا ندارم واسم فرقی نداره

خب شما یه هفته زمان پریودتو عقب تر به منشیش بگو بهت وقت میده 

من برای ان تی وقت گرفتم خیلی راحت وقت داد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
خب شما یه هفته زمان پریودتو عقب تر به منشیش بگو بهت وقت میده  من برای ان تی وقت گرفتم خیلی راح ...

از رو سونو ان تی تاریخ داد.خب اونجا ان تی رو ببینه متوجه میشه اشتباه گفتم بهش

کلا همشون خوبن دکتر من دکتر سهیلا عارفی بود که خودش خیلی حساسه و هرجایی رو قبول نداره این جز جاهایی بود که قبول داشت

از رو سونو ان تی تاریخ داد.خب اونجا ان تی رو ببینه متوجه میشه اشتباه گفتم بهش

اخه دکتر من فقط می فرسته پیشه پیری اصلا بینه بچه های مطب نشنیده بودم بگن زیر ۱۹ وقت نمیده 

برای ان تیم من ۱۳ هفته وقت گرفتم در صورتی که شنیده بودم فقط تو ۱۲ وقت میده خیلی راحتم وقت داد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

البته برای داپلر فرستادم رستاک دکتر طهماسب پور اونجا دو تا دکتر هستن ولی تاکید داشت که حتما برم پیش دکتر طهماسب پور

البته برای داپلر فرستادم رستاک دکتر طهماسب پور اونجا دو تا دکتر هستن ولی تاکید داشت که حتما برم پیش ...

مرسی عزیزم

اخه دکتر من فقط می فرسته پیشه پیری اصلا بینه بچه های مطب نشنیده بودم بگن زیر ۱۹ وقت نمیده  برا ...

ان تی آره ۱۲ به بعد وقت میده آنومالی گفت ۱۹ تا ۲۲