2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه اول

158 بازدید | 31 پست

سلام خوشگل خانوما 

برا غربالگری سه ماهه اول می‌خوام برم سونوگرافی خدارحمی که خیلی معروفه اما دکترم میگه برو مروارید حالا این مرواریدبا بیمه نیروی مسلح قرارداد نداره و 230 هزینش میشه اما خدارحمی با بیمه ما 40 میشه حالا می‌خوام بدونم کدومش بهتره خانومای کرجی کسی تجربه داره راهنماییم کنه ممنون میشم

من هیچکدو‌ نشنیدم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان دقیقا چند هفتت

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدارحمی خیلی توی زایمان معروفه.دکتر من که فرستاد مهر تو خیابون بهار اول اونجا رو قبول دارخ.در عیر ای ...

پس خدارحمی بهتره؟ دوستمم خودش مرکز تصویربرداری پزشکی کار می‌کنه می‌گفت خدارحمی بهتره قیمتشم عالیه

نمیشناسم.فقط خدا رحمی شلوعه .زود برو نوبت بگیر.ما خودمون مهر دو قبول داریم دکترم سوسن کیانی هستش منم ...

آزمایشگاه گفته برو دنا که اونم با بیمه قرارداد نداره می‌خوام برم سپید 

وقت گرفتم از خداذحمی

آزمایشگاه گفته برو دنا که اونم با بیمه قرارداد نداره می‌خوام برم سپید  وقت گرفتم از خداذحمی

دنا ازمایشگاه خوبیه ظاهرا.ما رو که میفرسته کیمیا.خوبی کیمیا  اینه ازمایشها رو میفرسته نیلو تهران.البته سخت نگیر پن بچه اولم رفتم حکیم.دکترم الان میفرسته کیمیا

دنا ازمایشگاه خوبیه ظاهرا.ما رو که میفرسته کیمیا.خوبی کیمیا  اینه ازمایشها رو میفرسته نیلو تهرا ...

من همیشه میرم سپید راضی ام قیمتاش برخوردشون همه چیزشون خوبه برا غربالگری اول به من گفتن ۴۰