2777
2789

من حدود ۴سال با ی پسری دوست بودم رابطمون ازدواجی و جدی دوسم داشت خیلی جاها ثابت کرد واقعا 

بهمن ماه خیلی اتفاقی فهمیدم که زن صیغه کرده 

دوستم بجای من با اون خانوم حرف زد و من ب خونوادش گفتم وقتی فمید دوستم حرف زده باهاش تازه ب من چیز میگفت  و دیگ زنگ نزد اون شب خلاصه فرداشبش با خواهرش حرف زدم و تمام حرفامو زدم و تموم کردم و خودش زنگ نزد حتی بعدش و هیییییچی نگف 

بهمن این اتفاقا افتاد 

الان بعد چند ماه خودش کوچکترین ارزشی برام نداره اما دلم میخاد تو یه پیام حرفامو بهش بگم که حلالش نکردم ارومتر بشم حداقل یاد زیادی خوب بودنام میوفتم عذاب میکشمم...

بنظرتون کاری کنم پیامی بدم بچه ها؟ 

اگ بدم چیا بگم ک بیشتر اذیت بشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن.خلایق هرچه لایق 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

ول کن دیگه رفتی به خانوادش هم گفتی چرا میخوای کش بدی هر چی پیام بدی خودت بیشتر کوچیک میشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اگه پیام بدی حتی فوش بهش داری میگی ذهنم درگیر توهست...خداروشکر کن که زود قبل عقدو اینا بهت چهرشو نشون داد واقعی دوست داشت میومد دنبالت نکرده اینکارو پس اونقدر دوست نداشته...تو هم از دلت بیرون کن درسته دوستش داشتی ولی یه ادم اشتباهی رو دوست داشتی 

💝😍عشق واقعی پیدا نمیشه،ساخته میشه😍💝
بي خيال شو مثلا حرفاتو بزني چي ميشه يهني خودش نميدونه انه آدم بود اينكارو نميكرد بعدش هم مه إظهار پش ...

بعضی اوقات یادم میوفته چقد خوب بودم براش و چجوری خر فرضم میکردن عصبی میشم 

دفعه اخر خواهرش بهم‌گف تو نمیتونی ببخشیش میدونم ارومی 

ولی ب کسی نگو جریانو شاید فسمت هم شدین خرابش نکن اینید عصبی میشم یادم میوفته

اگه پیام بدی حتی فوش بهش داری میگی ذهنم درگیر توهست...خداروشکر کن که زود قبل عقدو اینا بهت چهرشو نشو ...

واسم دیگ ارزشی نداره خداروشکر میکنم شناختمش 

ضی اوقات یادم میوفته چقد خوب بودم براش و چجوری خر فرضم میکردن عصبی میشم 

دفعه اخر خواهرش بهم‌گف تو نمیتونی ببخشیش میدونم ارومی 

ولی ب کسی نگو جریانو شاید فسمت هم شدین خرابش نکن اینید عصبی میشم یادم میوفته