2777
2789
عنوان

مادرشوهراي شما هم اينجورين؟!؟😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 57 پست
خوب بجای اینکه بگی نمیدونم همون موقع که گفت چی میپوشی بگو. اگه هم گفت یه چیز دیگه بپوش بگو دیگه اماد ...

منم بگم تصميم گرفتم فلان لباسو تنم كنم باز اون حرف خودشو ميزنه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی خندم گرفت.اشتباه کردی عکس العمل نشون دادی

آخه خواهرشوهرم یه کرم به صورتش نمیزنه میره عروسی منم رفته بودم ارایشگاه😓لباس نو پوشیده بودم و....یادم میاد میگم خدایا دیگه من با اینا عروسی دعوت نشم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
خب هرچی میخوای بپوش وقتی گفت بگو تصمیم گرفتم اینو بپوش چون خیلی شیک تر بود 😌محکم بگو تصمیم‌گرفتم که ...

ادم كم حرفيم كلا!اهل توضيح دادن نيستم.اونم چيز خاصي نميگه ولي نصف مهموني رو دمغ ميشه و سرسنگين چون به حرفش گوش ندادم

بگو همسرم اينو گفت بپوش

من مادرشوهرم بگه نميپوشم ميگم همسرم دوس نداره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دختر خاله های من با عروس هاشون اینجوری رفتار میکنن 😒 خیلی زشته ، چرا به سلیقه عروس هاشون احترام نمیذارن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
منم بگم تصميم گرفتم فلان لباسو تنم كنم باز اون حرف خودشو ميزنه

بگو باشه بازم نپوش. اصلا حای اگه لباسی که انتخاب کرده بودی اونم پیشنهاد داد بازم نپوش. والا بخواهم علت این رفتارشو برات باز کنم خیلی طولانی میشه ولی کاملا علت رفتارش از نظر روانشناسی تعریف شده است. خلاصه بگم که داره مثل پلنگ ماده قبمرو تعیین میکنه و میخواهد ثابت کنه شما و زندگیتون تحت سلطه و کنترل اونه. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
یعنی اینقدر رو دادین ک واسه لباس پوشیدنتونم تعیین تکلیف میکنه😯😯

اتفاقا اصلا واسه كارهام نه توضيح ميدم نه از قبل بهش خبر ميدم نه نظرشو ميپرسم...كلا خيلي ديكتاتوره تو خانواده شون منتها دختراش حرفشو گوش نكنن عيبي نداره ولي عروسا گوش نكنن ناراحت ميشه

ادم كم حرفيم كلا!اهل توضيح دادن نيستم.اونم چيز خاصي نميگه ولي نصف مهموني رو دمغ ميشه و سرسنگين چون ب ...

خب بشه مهمه مگه اهمیت نده 

بعدم وقتی زنگ میزنه نگو نمیدونم بگو اره یکی از لباسهامو اماده کردم بپوشم 

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍
اتفاقا اصلا واسه كارهام نه توضيح ميدم نه از قبل بهش خبر ميدم نه نظرشو ميپرسم...كلا خيلي ديكتاتوره تو ...

خب ناراحت بشه نباید ک حق انتخاب رو از شما بگیره،بلاخره هر کسی ی سلیقه ای داره

زیاد خودمونی شدن با فامیل ها خصوصا خانواده شوهر این طبعات رو داره من باهاشون راحتم اما همیشه حریمم ...

دقيقا يكي از مشكلات من با خانواده ي شوهرم اينه كه من هنوز صميمي نشدم باهاشون(شخصيت زودجوشي ندارم)و اونا ناراحتن كه چرا باهاشون غريبگي ميكنم

اگه وقتی گوش نمیکنی فقط در حد یه گفتن میگه چرا گوش نکردی و یه کم قیافه میگیره و تمام که خیلی جدی نیست کار خودتو بکن اونم بعد از یه مدت بی خیال میشه

اما اگه بعدش از توش حرف درمیاد با همسرت حرف بزن

من یادمه عقد که بودم با شوهرم میخواستیم بریم بیرون پدرشوهرم میگفت کجا میرید؟ من خوشم نیومد

ولی بابای خودم تا میگفتیم میخوایم بریم بیرون میگفت به سلامت!

با شوهرم هماهنگ کردیم گفتم هر وقت پرسید بگو میریم بیرون 

توضیح اضافه ای نده اون هم بعد یه مدت دیگه نپرسید

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
یه سوال ایشون چه جوریه؟ قرتیه یا از اون محجبه هاست؟

از اون محجبه هايي كه وقتي جوون بوده لختي ميپوشيده و ميني ژوپ!!!ولي الان من تو عروسي روسري سرم نميكنم باز پكر ميشه و تا نيم ساعت باهام سرسنگين ميشه بعدش درست ميشه😂

والا مادر شوهرمنم اینطوری بود میخواستیم بریم بجایی زنگ میزد می‌گفت اون لباستو بپوش منم ی لباس دیگه می‌پوشیدم می‌گفت چرا اونی که من گفتم رو نپوشیدی میگفتم والا شوهرم گفته اون خیلی بهت نمیاد این پیشتر بهت میاد الان یکسال هست دیگه اصلا زنگ نمیزنه مثلا اگه می‌خوایم بریم بیرون بدونم مثلا عصر می‌خوایم بریم زنگ میزنه جواب نمیدم بعد که رفتم میگم حمام بودم نشنیدم ش ارژ هم نداشتم جواب بدم