2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست
نمیدونم توبه ام قبول میشه یا نه...همسایه مون بچه اش چهار ماهش بود بچه رو حامله بود بچه دختر بود ‌.بچ ...

همسایتون خودش عقل داشته، بازم میگم توبه توبه توبه، مطمئن باش خدا گناهان بزرگتر از اینم میبخشه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دقیقا میشد همه چیزو حس کرد و فهمید، میشد فهمید تو ذهن بقیه چه خبره، اون حس و احساساشونو می فهمیدی د ...

دیگه چی رو دیدی ؟ فقط حس همسرت رو دیدی . دیگران ؟ فکرای بقیه ؟ فکرای غریبه ها رو هم می فهمیدی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ..امیدوارم تنت سالم باشه..الان حالت خوب شده

الان خداروشکر خوبم

میدونی جالبترش کجا بود، من بعد این اتفاق خواب های خیلی زیادی دیدم

تو یکیش بهم گفتن تو خوب میشی، بچه دار میشی، پسرت اینطوری میشه، اونطوری میشه، به فلان جا میرسه، فلان عزیزو از دست میدی

بعد واسه همسرم که تعریف می کردم میگفت توهم زدی به خاطر داروهایی که میخوری، ولی عینا داره اتفاق می افته

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
دقیقا میشد همه چیزو حس کرد و فهمید، میشد فهمید تو ذهن بقیه چه خبره، اون حس و احساساشونو می فهمیدی د ...

توی برنامه زندگی پس از زندگی تجربه شما رو زیاد داشتن و تعریف کردن، اینکه ذهن همه رو میتونستن بخونن، و گریه و بی تابی بازمانده ها چقدر باعث ناراحتی و عذاب متوفی میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تجربه ات خیلی جالب بود،،، من خیلی تنها بودم، و این تنهایی باعث وحشتم شد

من بعدها خیلی تحقیق کردم، دیدم جدا هر روحی یه راهنما داره که کمکش میکنه

انشاالله که همیشه تنت سالم باشه و سایه بالا سر بچه هات عزیزم، باور کن تنها نمیمونی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
توی برنامه زندگی پس از زندگی تجربه شما رو زیاد داشتن و تعریف کردن، اینکه ذهن همه رو میتونستن بخونن، ...

نمی دونم چرا دوست دارم عزیز از دست رفته بدونه چقدر براش ناراحت شدیم!  

نمیدونم توبه ام قبول میشه یا نه...همسایه مون بچه اش چهار ماهش بود بچه رو حامله بود بچه دختر بود ‌.بچ ...

هر کسی مسول اعمال خودشه

توبه کن عزیزم بخدا خدا خیلی مهربونه خیلی

تو دلت بلرزه اشکت در بیاد از ته دل پشیمون باشی

خدا میبخشه

من بعدها خیلی تحقیق کردم، دیدم جدا هر روحی یه راهنما داره که کمکش میکنه انشاالله که همیشه تنت سالم ...

ممنونم، بله مطمئنم خدا تنهام نمیذاره، اونم یه تلنگر بود برای من قطعا

میدونن ،اونا از ما بیدارتر و زنده تر و آگاهترن

دیگه چی رو دیدی ؟ فقط حس همسرت رو دیدی . دیگران ؟ فکرای بقیه ؟ فکرای غریبه ها رو هم می فهمیدی ؟

ببین من اون موقع فقط به همسرم توجه می کردم، اصلا بقیه برام مهم نبودن

ولی میتونستی رو بقیه هم توجه کنی و فکر و حسشون رو متوجه بشی

توی برنامه زندگی پس از زندگی تجربه شما رو زیاد داشتن و تعریف کردن، اینکه ذهن همه رو میتونستن بخونن، ...

دقیقا همینطوره عزیزم

چند سال پیش برای پدر من یه مشکلی بوجود اومد که چند روز خیلی ناراحت و تو خودش بود، یه شب مادر مرحومش میاد به خوابش و میگه تو چند روزه ناراحتی و من از ناراحتی تو اینجا ناراحتم، بغلش میکنه بوسش میکنه، دست رو سرش میکشه و میگه غصه نخور حل میشه، و واقعا این اتفاق افتاد،،، میخوام بگم اونا از همه حالات روحی ما باخبرن

ببین من اون موقع فقط به همسرم توجه می کردم، اصلا بقیه برام مهم نبودن ولی میتونستی رو بقیه هم توجه ک ...

من دوست دارم برم تور دنیاگردی تک تک آدمای روی زمینو بشناسم و فکر همه رو ببینم . مثلا اگه یه دختر جوونی تو امریکا رفته کنسرت بیانسه و داره جیغ و داد می کنه زندگی اونم زندگی کنم   ببینم حال و احساس آدمای دنیا چجوریاس و دنیای هر کسی چجوریه

خیلی دوست دارم بدونم تا کجاشو می دونن . مثلا اگر ده سال هر روز روزی ده بار بهش فکر کرده باشیم همه رو ...

میدونن، از ناراحتی ما هم ناراحت میشن، بجای غصه و ناراحتی براشون صدقه بدیم، صلوات بفرستیم، فاتحه بخونیم