2789

در این مورد کسی تجربه داره

میخوام پیش دبستان ثبت نامش نکنم و کتاب بخرم براش خودم همه چی لازمه رو یاد بدم

اما مردد هستم تو این تصمیم

به نظرم ببریش بهتره.یاد میگیره چطور دوست پیدا کنه چطور مشکلاتش رو با دوستش حل کنه و چطور یه نیمچه حضوری توی اجتماع داشته باشه و وقتی میره مدرسه مشکلات کمتری براش پیش میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه اجباری نیس؟

بذار بره برای بودن توی مدرسه و همسالان و دوری از مادر و خونه آماده بشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مگه اجباری نیس؟ بذار بره برای بودن توی مدرسه و همسالان و دوری از مادر و خونه آماده بشه

نه اجباری نیست ولی مدارس دولتی قبل شروع مدرسه ۱ ماه کلاس میزارن واجبه اونیکه پیش دبستانی نرفته

مگه اجباری نیس؟ بذار بره برای بودن توی مدرسه و همسالان و دوری از مادر و خونه آماده بشه

از لحاظ دوری از خونه و مادر اوکی شده

..

ولی توی مهد همکاری نداره همش میگن شلوغه کلافه شدم

میگم خودم یاد بدم پیش دبستان رفتنش فایده نداره

خبر ندارم اجباری هس یا نه

بچه اولمه نمیدونم چه کاری درسته چی غلط

ببین کلا دوره ابتدایی جدا از بحث آموزشیش، بخش مهمترش رفتن بچه به اجتماع و یاد گرفتن نحوه ارتباط گیری هست. ممکنه بچه شما تو کلاس اول از بقیه بیشتر بدونه ولی قطعا مهارت های ارتباطی کمتری داره و این براش اول کار به شدت مشکل زا میشه

نه اجباری نیست ولی مدارس دولتی قبل شروع مدرسه ۱ ماه کلاس میزارن واجبه اونیکه پیش دبستانی نرفته

اهان متوجه شدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین کلا دوره ابتدایی جدا از بحث آموزشیش، بخش مهمترش رفتن بچه به اجتماع و یاد گرفتن نحوه ارتباط گیری ...

همین مشکل ارتباطی داره

توی مهد شلوغ میکنه مدیرش همش تذکر میده به ما

پسرم بیش فعالی واقعا نمیدونم چی میشه

الان مهد هست توجه نمیکنه کلاس اول بره وای به حال منه

میتونی یادش بدی شاید شما اگه مهارتشو داشته باشی بتونی از اونیکه پیش دبستانی رفته بیشتر یادش بدی مثل یکی از دوستام اون دوتا پسراش پیش دبستانی نبرد منیکه برده بودم بچش بیشتر میدونست قشنگ قبل کلاس اول میتونست بخونه و بنویسه ولی دختر من هیچی البته جاییکه ثبت نام کردم تایمش کم بود هزینش خیلی پایین