2777
2789
عنوان

تجربه سونوگرافی مشهد

9110 بازدید | 21 پست

سلام. خواستم تجربه خودم رو از سونوگرافی هفته ۳۲ دکتر طارمی در امامت ۳۴ مشهد با شما در میون بذارم. چون تو سایت های نوبت دهی خیلی تعریف کرده بودن ازشون من رفتم اما... ایشون به شکل خیلی عجیبی سه تا مریض با هم میفرستن داخل!!!! یعنی من ندیده بودم توی سونوگرافی مثلا یک خانم شکمش رو داده بالا داره سونو میشه، دو نفر دیگه حالا چه مرد چه زن اونجا نشستن میبینن!!! بعدش هم منشیهاشون خیلی بی ادب هستن و همسرم رو لحظه آخر با کلی ادا و اطوار اجازه دادن بیان داخل اونم هی میگفتن از این خط موزاییک جلوتر نرین!!! آخرش همسرم عصبانی شد اومد بیرون! دکتر طارمی هم که اون وسط پا میشد میرفت دندانوشو مسواک میزد!!!!!!!!!!!

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانگاه آل نبی هفده شهریور. نوسازه دکترش دکتر بیمارستان رضویه. از فرخ هم خیلی ارزونتره

خیلی دوره به ما.من میرم اشکیانی اول محتشمی.اونم خوبه خیلی شلوغ نیست.مرتبم هست

**اللهم عجل لولیک الفرج**
من که یه سونوگرافی عالی پیدا کردم خلوت و تمیز بارداری اولم میرفتم پیش دنیا فرخ خیلی شلوغ بود الان ه ...

کجا هست؟ دستگاهشون چطوره؟ من ژنتیک نسل فردا رفتم عالی بود دستگاهشون ولی گرونه خیلی

ممنون که گفتی من به خاطر بیمه تکمیلی قرار شد سونوهامو برم مراکز تحت پوشش که رایگان بشه .یکیش این مرک ...

منم بخاطر بیمه تکمیلیم رفتم. افتضاح بود. تازه آخرش هم پرسیدم بچه چطوره؟ گفت شرایط بارداریتون طبیعیه! گفتم بچه چی خب؟! منشیش زود منو از اتاق بیرون کرد که بدو بدو نمیبینی همه نشستن😒😒 هنوز از استرس خارج نشدم. منتظرم برم دکتر مجدد برام سونو بنویسه برم یه جای دیگه از بس نگران شدم

درمانگاه آل نبی هفده شهریور. نوسازه دکترش دکتر بیمارستان رضویه. از فرخ هم خیلی ارزونتره

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ممنون عزیزم

دکتر طاهریان میگن تشخیصش خیلی خوبه، چیزی شنیدید؟

نه والا. من بیشنر اوقات دکتر شاهرخ رفتم عالی بود تشخیصشون همراه هم میذارن ببرین داخل، دکتر حمیدرضا اکبری رفتم که با وجود اینکه مانیتور بزرگ ندارن خیلی با صبر و حوصله و خوش اخلاق هستن و خیلی دقیق همه چیز رو معاینه میکنن و اصلا عجله ندارن همراه هم میذارن بیاد داخل، مرکز ژنتیک نسل فردا رفتم که فقط شفافیت دستگاهاشون عالیه مثلا برای جنین تمام حرکات بچه رو میبینید و قیافش کاملا مشخص هست، همین دکتر طارمی رفتم که بی نهایت بد بود و یکی دو جای دیگه که اسمشون یادم نیست ولی بقیه متوسط بودن