2777
2789

بچه ها من ۶ ماه عقد کردم  قبل از عقد همسرم منو تو عروسی یکی از فامیلا دید و خوشش اومد بعد از طریق خواهرش بهم  گفت ک از من خوشش اومده و دوس داره بهش یه فرصت بدم  منم ک ازش بدم نیومده بود یکم طاقچه بالا گذاشتم ولی بعد دو هفته اوکی دادم پنج ماه باهم دوست بودیم پنج ماهی ک شیرین ترین روزای عمرم بود انگار این پنج ماه از عمرم نبود اصلا ازم خواستگاری کرد و بعدم همه چی جدی تر شد و عقد کردیم  ولی  عقد کردن همانا و   جهنم شدن زندگیمون همان😭😭😭😭 هرشب دعوا هرشب بحث  شبی نیست ک من با گریه نخوابم اون اعصاب داغون نخوابه   نمیدونم چکار کنم هم همو دوس داریم هم نمیتونیم هیچکدوممون کوتاه بیایم ترخدا کمک کنید چ خاکی تو سر کنم زندگیم داره بهم میریزه دیشب بهم گفت  کم کم دارم  ب این نتیجه میرسم عجله کردیم  دنیا رو سرم خراب شد 😭😭😭😭😭

خوب دعواتون سر چيه ؟؟

همه چی هرچی ک فکرشو بکنی 😔  همش از روی لجبازیه فقط !!چون  سلیقه هامون مشترکه ولی اصلا ننیخوایم کوتاه بیایم همش از لج اون یکی مخالفت میکنیم انگار مریض شدیم  نمیفهمم این چ خاکی بود ب سرمون شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی هرچی ک فکرشو بکنی 😔  همش از روی لجبازیه فقط !!چون  سلیقه هامون مشترکه ولی اصلا ننی ...

يكم از هم دور باشيد - ببين عزيزم زندگي مشتركه ديگه دوست نيستي كه بخاي قطع رابطه كني راحت بتوني اين كار رو بكني - الان پاي يك زندگي در ميانه از خودت شروع كن و لجبازي را بزار كنار - هر وقت ناراحت شدي حرف نزن يكم با خودت فكر كن 

سلامي دوباره به زندگي
يكم از هم دور باشيد - ببين عزيزم زندگي مشتركه ديگه دوست نيستي كه بخاي قطع رابطه كني راحت بتوني اين ك ...

باور میکنی حتمااا باید هرشب بیرون باشیم عادت شده واشمون   راس ۸  دم در خونه س بعضی وقتا دیگه نمیگه بیرونم خودم میرم میبینم منتظره    اصلا یه لحظه نمیتونه غافل بشه   حتی وقتی قهریمم     پیام میده  فقط       ماه گذشته تولدش بود میخواستم از خمون روز شروع کنم  بهتر شدن هدیه خریدم قرار گذاشتیم بریم بیرون تو راه اینقدر بحث کردیم  و دعوامون شد ک همه چی خراب شد بعد بهشکفتم برم گردون خونه اونم دور زد گفت چ بهتر خستم کردی دیگه   وقتی از ماشین پیاده شدم هدیه شو با گریه دادم  اصن کپ کزده بود یادش نبود  بعدش کلی ناراحت شد تا نصف شب دم در خونمو مونده بود  کلی منت کشی کرد اینقدر خوب بود نازمو میکشید  یه هفته اوکی بودیم ولی باز شروع شد ...

باور میکنی حتمااا باید هرشب بیرون باشیم عادت شده واشمون   راس ۸  دم در خونه س بعضی و ...

ببين عزيزم زني گفتن - مردي گفتن فقط يه پيشنهاد خواهرانه بهت ميكنم با شوهرت هي بحث نكن و دعوا نكن كه از چشمش بيفتي - ببين اون روز تولدش به محض اينكه ديدي داره بحث و دعوا ميشه با سياست نبايد ميزاشتي سريع بايد بحث رو عوض ميكردي 

سلامي دوباره به زندگي

يكم از چيزايي كه باعث ميشه ناراحتت كنه و بحث و دعوا مياره دوري كن - زماني كه ديدي حرف شوهرت داره باعث ناراحتيت و دعوا ميشه بگو عزيزم ميشه تموم كني ؟ بگو حيف اعصابمون نيست كه خورد كني سريع بحث را عوض كن

سلامي دوباره به زندگي
يكم از چيزايي كه باعث ميشه ناراحتت كنه و بحث و دعوا مياره دوري كن - زماني كه ديدي حرف شوهرت داره باع ...

ما ب خانواده هامون از اختلافاتمون نگفتیم بنظرت ب یه بزرگتر بگم بهتره ؟  

ما ب خانواده هامون از اختلافاتمون نگفتیم بنظرت ب یه بزرگتر بگم بهتره ؟  

نه عزيزم اين كار رو نكن - زماني كه به بزرگت ها بكشيد باعث ميشه حرمتا شكسته بشه و ديدگاه ها نسبت به هم عوض بشه - اخرش خودتون بايد حل كنيد پس بهتره به بزرگا نكشوني 

سلامي دوباره به زندگي
نه عزيزم اين كار رو نكن - زماني كه به بزرگت ها بكشيد باعث ميشه حرمتا شكسته بشه و ديدگاه ها نسبت به ه ...

از بس استرس دارم همش میترسم از دستش بدم ...      ممنون از راهنماییت❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از بس استرس دارم همش میترسم از دستش بدم ...      ممنون از راهنماییت❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

عزيزم اين از عشقيه كه وجود داره بينتون - پس اول روي خودت كار كن بهش محبت كن 

سلامي دوباره به زندگي