2777
2789
عنوان

من بچه دار ميشم؟؟😖

172 بازدید | 22 پست

خانمها اونايي كه تجربه دارن خاهش ميكنم كمكم كنيد

خيلي بدجور افتادم تو فكر

من تو عادت ماهيانه بدجور درد داشتم و ما منظم بود

بعد چند بار رفتم دكتر گف چيزي نيس

ولي بازم رفتم ديروز

رفتم سونو

جوابش اومد كه تنبلي تخمدان دارم و كيست هاي متعدد كوچيك

دكتر گف ولي بايد همش تحت نظر باشي

واسم مشكلي به وجود مياره؟؟؟؟

مجردم

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم تنبای داشتم باردار شدم.

فقط باید تحت نظر باشی اگه نیاز شد بهت قرص میدن‌.

سعی کن وزنتو کم کنی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ن بابا عزیزم..بیخود نگران نباش

یکی از دوستان من رفته بود سونو گفته بود خیلی کیست داری و اگر خواستی بچه دار بشی باید از دوسال قبلش بری اقدام..

در صورتی که دوستم تو ماه اول باردار شد..الانم یه پسر ۲ ساله داره عزیزم..دکترا یاد گرفتن سر چیزای کوچیک تو دل آدم و خالی کنن نگران نباش..

🧡
آره منم تنبای داشتم باردار شدم. فقط باید تحت نظر باشی اگه نیاز شد بهت قرص میدن‌. سعی کن وزنتو کم ک ...

عزیزم فولیکولهات بدون دارو چند بود؟ با چه دارویی باردار شدی

من این ماه لتروزول میخورم

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
ن بابا عزیزم..بیخود نگران نباش یکی از دوستان من رفته بود سونو گفته بود خیلی کیست داری و اگر خواستی ...

واي ممنون😍خداروشكر 

خيلي نگران بودم اخه هميشه ميترسيدم از بچه دار نشدن

فك كردم اونطوري شد

توكل بر خدا...♥️
عزیزم فولیکولهات بدون دارو چند بود؟ با چه دارویی باردار شدی من این ماه لتروزول میخورم

اصلا فولیکول نمیدونم چی هست واسه تنبلی دکترم بهم قرص ضد بارداری داد. قرص دیان‌.

نزدیک یک سال اون رو خوردم بعد گفت قطع کن.

۱۴ کیلو وزنم رو آوردم پایین.

سردیجات رو حذف کردم غذاهای طبع گرم خوردم مثل سیاهدانه.

بعد باردار شدم درمان خاصی انجام ندادم مهمتر همین حذف سردیجات هستش عزیزم انشالله شمام بارداری میشی به زودی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁