2777
2789
عنوان

عطسه

981 بازدید | 27 پست

چند ماهه خیلی عطسه میکنم.دکترم رفتم بهم دارو داده ولی خوب نمیشم . کسی تا حالا اینجوری بوده؟😢 اگه بوده میشه بگین چیکار کردین که خوب شدین؟

✌نیام رو میسازم تک نفره😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی پنجره هارو باز میزارم صبح ۱۰-۱۵ تا عطسه میکنم

چون حساسیت دارم

چند بار به خاطر زخم عنبر نسا دود کردم خودمم استشمام کرد

عطسه هام خیلیییی کم شدن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

این ک تخصص شوهر منه .لامصب تو خانواده شون ارثیه .خاله و دایی خواهرشو همه اینطورین عطسه میارن بخدا سی چهل تا پشت هم .انقد دلم میسوزه برای شوهرم دلم براش کباب میشه نمیتونه نفس بکشه یه ضرب پشت هم .مجبور میشه یه دونه قرص سیترزین بخوره سریع هم بعد خوردنش خوابش میبره .بنده خدا اگ سرکار باشه نمیتونه بخوره

این ک تخصص شوهر منه .لامصب تو خانواده شون ارثیه .خاله و دایی خواهرشو همه اینطورین عطسه میارن بخدا سی ...

خیلیی سخته

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من الان چندماهه همینجورم .دکتر دارو داده ولی خوب نمیشم . شبا اینقدر عطسه میکنم که بیدار میشم😐 

منم از فصل بهار اینجور میشم. منم برا خابم مشکل دارم. اگه ی ذره سردم بشه عطسه میکنم. زیادیم گرمم بشه عطسه میکنم.  

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من وقتی پنجره هارو باز میزارم صبح ۱۰-۱۵ تا عطسه میکنم چون حساسیت دارم چند بار به خاطر زخم عنبر نسا ...

اره منم باد که بهم میخوره دیگه خیلی بد تر میشه . بعد از عطسه هم همه حالتام میشه کسی که سرما خورده

✌نیام رو میسازم تک نفره😍