2777
2789
عنوان

عطسه

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 27 پست
اره والا من دوتا پشت هم بیارم دل و روده ام میاد تو حلقم بعد میگم بیچاره شوهرم چی میکشه

اگه تو شهری هستین که گردوخاک زیاده، از این سرمای شستشو بگیرین و دماغشونو شستشو بدن. خیلی خوبه. من پارسال ی مدت افتضاح بودم. البته عطسه زیاد نبود بینیم کیپ بود خاب نداشتم دکتر گفت مال حساسیته. هم دارو داد هم اینو گفت. از سرم ک استفاده کردم خیلی بهتر شدم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اره . بعد از عطسه هم بینیم میگیره 

عین شوهر من .سیترزین بخور .یه دوره استفاده کن شبی یه دونه بخور بعد یه هفته قرصو نصف کن هرشب بخور هفته ی بعد قرص رو چهار تیکه کن هرشب بخور بعد تا قرص هات تموم شن .دیگ خوب میشی .خاله شوهرم اینطوری بود گفت اینکارو کردم خوب شدم .میخوام برای شوهرمم همین کارو کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره . منم همینجورم😭😢

خب یکم سرما هم میخوریم. منکه یکی دو تا قرص سرماخوردگی بخورم بهتر میشم. از سرم شستشو هم استفاده کن. برا من که پارسال خوب بود. امسالم میخام بگیرم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عین شوهر من .سیترزین بخور .یه دوره استفاده کن شبی یه دونه بخور بعد یه هفته قرصو نصف کن هرشب بخور هفت ...

ممنون میگیرم استفاده میکنم 🌹. نصف شب همه از صدای عطسه های من بیدار میشن🤣

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
اگه تو شهری هستین که گردوخاک زیاده، از این سرمای شستشو بگیرین و دماغشونو شستشو بدن. خیلی خوبه. من پا ...

والا ما که خارج از شهر زندگی میکنم میشه گفت تو روستا ایم بین مرزن اباد و کلاردشت یه جای باصفاییه .بعد ازدواج اومدیم اینجا خیلی خوبه اصلا عطسه نمیکنه هرموقعه میریم چالوس شروع میشه مخصوصا خون ی مادرم اینا نمیدونم به عطره یا پتوی خونمون

والا ما که خارج از شهر زندگی میکنم میشه گفت تو روستا ایم بین مرزن اباد و کلاردشت یه جای باصفاییه .بع ...

پس شاید با ی چیزی خاصی حساسیت دارن

والا ما که خارج از شهر زندگی میکنم میشه گفت تو روستا ایم بین مرزن اباد و کلاردشت یه جای باصفاییه .بع ...

من اصلا ربطی به هیچی نداره هرجا برم همینجوره .😢

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
البته بعضی وقتا بعد ارضا شدن هم اینجوری میشه خودش میگه شاید بخاطر کمبود ابه .اب هم میخوره خوب میشه

شاید

سلام مهسا جون تو یه تاپیک درمورد دندون عقل گفته بودی بلاخره چیکار کردی؟ من الان شرایطم عین تو هست دندون عقل نهفته افقی رو عصب. دندون کناریشم خراب کرده باید عصب کشی شه ولی گفتن اول عقلو بکش. جراح قبول نکرد. الان دکتر عربیون ودکتر اعرابی که تو قم آباد هستن رو معرفی کردن میگن حسابی کاربلد هستن هنوز نرفتم میخواستم ببینم شما چه کردین

این ک تخصص شوهر منه .لامصب تو خانواده شون ارثیه .خاله و دایی خواهرشو همه اینطورین عطسه میارن بخدا سی ...

شوهرت راهی پیدا نکرد برا عطسه هاش، زندگیم فلج شده، تو رو خدا کمک کنید