2777
2789
عنوان

کاربر جدیدم،چند تا سوال دارم.

159 بازدید | 40 پست

سلام دوستان.کاربر جدیدم چند تا سوال دارم

1-چطوری میشه پستی رو گزارش زد؟

2-نی نی یار به چه ادمایی میگن تو سایت؟

3-چجوری میشه عکس فرستاد؟

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه نقطه پایین هرپست.عکس تو قسمتی که داری پست میذاری شکلش هس کلیک کن روش .نی نی یار مسئول حذف تاپیک و کاربری و ... هستن 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

رو پست اول استار تر 3 تا نقطه هست اونا بزن  برای گزارش

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

نی نی یارم مثه ناظم یا گشت ارشاد میمونه تاپیکا یا اشخاص غیر اخلاقی رو مسدود می کنه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

این سه تا نقطه ای که پایین پسته دکمه ی گزارشه.

توی قسمت ارسال نظر دومین عکس کوچیکه برای عکسه

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

برای گزارش زدن باید روی اون سه نقطه کلیک کنی، گزارش برات میاد. 

نینی یار ، چندتا از دوستانی هستن که زیر نظر مدیریت سایت، به کاربرا کمک میکنن و مثل پلیس فتا باید حواسشون جمع باشه. 

برای اضافه کردن تصویر هم توی نوار بالای قسمت ارسال نظر یه آیکن هست شبیه کوه و خورشید برای اضافه کردن تصویر 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب