2777
2789
عنوان

کار بعد از مادر شدن

206 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، ممنون میشم کسایی که بعد از به دنیا اومدن بچه رفتن سرکار و یا نرفتن سرکار، دلایلشون و وضعیتشون از این تصمیم رو بنویسن  از تصمیمتون راضی هستین ؟ چه مشکلات و چه منافعی براتون داشته ؟ جواباتون قطعا برای تصمیم گیری بهم خیلی کمک می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلم هستم و فرزند ندارم. اما بعد از بچه قطعا کارم رو ادامه خواهم داد.

چون شخصیت اجتماعی دارم و نمی تونم مداوم تو خونه باشم. مزایاش که خب شادتر بودن روحیه و احساس مفید بودن برای حامعه و اینجور چیزاس.

ولی معایبش هم.... مثلا اینکه بچه رو بذاری مهد. خیلی سخته کله سحر بچه بیچاره رو بیدار کنی ببریش. اگر مادر خودتون یا همسرتون خیلی نزدیکتون باشن بتونین بذارین پیش اونا عالی میشه

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

من سرکار نرفتم چون دوست نداشتم مهد بزارمش دوست داشتم بغل خودم بزرگ بشه بچگی کنه   غذایی که نادر با عشق میده لالایی که مادر با عشق میخونه یه دنیا فرقشه با وظایف مربی های مهد 

درکل دوست داشتم بچم با عشق بزرگ کنم دلم میخاست روزای قشنگی بچگیش رو قد کشیدنش رو همه رو ثانیه به ثانیه شاهد باشم😍

سختی سر کار نرفتنم قطعا مشکلات مالیه کم میخوریم کم میپوشیم اما ارزشش رو داره برام ان شالله سال دیگه میرم

من کارم نقاشیه و پیش استاد دوره دانشگام میرفتم هم دستیارش بودم و کمکش میکردم هم خودم کارای نمایشگاهم رو میبستم.باردار شدم با شوهرم اتمام حجت کردم که بعد 2ماه از زایمان میرم آتلیه ولی نه تنها نذاشتن تو دوران بارداریم برم بلکه الان بچم 2سال و نیمشه ولی هیچی به هیچی ....برنامه ی نمایشگاه هم 3ساله تو حالت تعلیقه

من دختر اولم بعد از ۶ ماه مرخصی برگشتم سرکار پرواضحه قبلش شاغل بودم شرایط زندگی من و خواسته هام طوری بود که برگشتم هرچند واقعا سختی کشیدم نگهداری بعدش و پیدا کردن پرستار و داستانای بعدش و مریضیاش و از همه مهمتر دلتنگیاش

اما بازم همونکارو نیگردم حالا ساید یه دو سه ماه مرخصی بدون حقوق میگرفتم اما بازم برمیگشتم

بچه تا جهار پنج سالگی مادرشو به همه ترجیح میده اما بعدش بودن با دوستاشو این برا من ثابت شده اس بعدم برا بچه مادر شاغل بهتر از مادر خانه داره بخاطر خیلی دلایل دیگه که احتمالا دوستای دیگه تو پستای اتی بهش اشاره کنن من واقعا وقت و حوصله تایپشو ندارم

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
چند وقت نرفتی عزیزم ؟ کارت چی بود و چرا الان دوست داری بری ؟

من مهندس پیمانکار شهرداری،مهندس دانشگاهی معتبر،الان یه خونه دار و چشمم به دست شوهرم،و این عذابم میده،اوضاع مالیمون بد نیس اما دوس ندارم خونه داری و منتظر سر برج موندن حقوق شوهرم

من تو موسسه پلیس خصوصی کار میکردم چندسال-

وقتی تصمیم گرفتم باردار شم بخودم گفتم بچه مادر لازم داره- یا باردار نشم یا قید یچیزایی رو بزنم-

بچه دار شدم و برای همیشه با کارم خدافظی کردم-

من تصمیم گرفتم این بچه باشه پس گناهی نداره ک بخاد تو مهد بمونه

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
من سرکار نرفتم چون دوست نداشتم مهد بزارمش دوست داشتم بغل خودم بزرگ بشه بچگی کنه   غذایی که نا ...

الان تو سوییس اگه مادری همچین از خود گذشتگی کنه و به جای اینکه بره سر کار و بچه ها تو مهد بزرگ شن پیش مادرشون باشن به عنوان تشویق به اون مادر حقوق ثابت ماهیانه میدن و دولتشون گفته وارد فاز چهارم فمنیست شده.

اینجوری سلامت روانیه نسل بعد هم تا حد زیادی تضمین میشه

من معلم هستم و فرزند ندارم. اما بعد از بچه قطعا کارم رو ادامه خواهم داد. چون شخصیت اجتماعی دارم و ن ...

من هم قبل از بارداری همین حرف ها رو با اعتقاد کامل عنوان می کردم ولی گویا تغییرات هورمونی روی احساسات و تصمیم گیری آدم تاثیر زیادی داره 

من کارم نقاشیه و پیش استاد دوره دانشگام میرفتم هم دستیارش بودم و کمکش میکردم هم خودم کارای نمایشگاهم ...

مورد شما سخت تره چون با تصمیم خودتون خونه نموندین، امیدوارم شرایط به سمت دلخواهتون تغییر کنه و الان نهایت لذت رو از فرزندتون بببرید.

من هم قبل از بارداری همین حرف ها رو با اعتقاد کامل عنوان می کردم ولی گویا تغییرات هورمونی روی احساسا ...

اگر امکانش باشه که چند ماهی تو خونه باشین قبل از سر کار رفتن مجدد کاملا با میل تشریف می برید. همونطور که گفتم من معلمم و تعهد خدمت دارم. یعنی باید برم. اما خب نه ماه مرهصی زایمان هست برا خانومای معلم که از تمام همکارام شنیدم که دلشون میخواسته برگردن با اینکه سخت بوده

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹