الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم شک کردمااا دوستم برای برداشت خال چی .اطلاعی نداری و اینکه شرایط وقت گرفتنش چه جوریه حض ...
اونو نمیدونم برید تو سایتش شماره تماس داره نزدیک ترین مترو ام بهش حسن آباده اونجا تاکسی داره تا جلو در بیمارستان. برگشتنی هم سمت خلاف ماشین ها رو بیاید بالا ایستگا اتوبوس داره اتوبوس فیاض بخش سوار بشید مترو امام خمینی نگه میداره
روز قبل از لیزر کامل شیو کن مام و دئودرانت و بادی اسپلش هم استفاده نکن قبل از لیزر چون باعث سوختگی میشه.بین جلسات لیزر هم هرچقدر کمتر شیو کنب بهتره.یه هفته بعد از لیزر هم موها شروع به ریزش میکنه
من رازی رفتم خیلی بد بود همه رو فله ای ویزیت می کردن کلی تو نوبت نشستیم و قیمت گذاری کاملا سلیقه ای بود . یه بار که سطح کمتری داشتم پول بیشتری دادم . هیچ قاعده و قاونو نداره . منم آتریسا رفتم راضی بودم