2777
2789

سلام خانوما جمعه بیبی چک زدم منفی شد رفتیم بیرون اومدیم دیدم هاله انداخته که قشنگ معلومه😊

امروز دو تا بیبی چک زدم هاله ننداخته هنوز😔😔😔😔

دور نافم درد میکنه زیر دلم بعضی وقتا تیر میکشه😌😌

اگه نینی باشه هفته چهارمه.

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

شما هم مثل من بودیم حامله باشید؟؟؟

افسرده شدم از صبح😔😔

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من بعد از چند ساعت یه هاله کمرنگ انداخت و بعد دیگ بی بی نزدم چند روز بعد ازمایش دادم مثبت بود

یعنی منم امید داشته باشم به نینی؟؟؟

از صبح که دیدم منفیه بدجور روحیه ام رو باختم😭😭😭

عزیزم مال من دقیقا مثل برا شما شد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

منم ٤تا بيبي زدم صبح ك زدم هاله نداشت خوابيدم بلند شدم ظهر ديدم هاله داره و باردار بودم فك كنم شمام بارداري چون بيبي ١٠ساعت وايسي مثبت نميشه من پدرم درومد انقد بيبي ميزدم تا اين اخري هي بعد ٦ساعت مثبت ميشد

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
میشه بپرسم کی موعدته؟

الان دو روز از موعدم گذشته

به هاله ای که بعد از یه ربع می افته اعتماد نکن... ولی ناامیدم نشو عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اره من یه هفته بعده عقب انداختن مثبت شد. حتی تا دوشب قبلشم نشد‌. اونروزیم که مثبت شد ساعت ۶صبح و اولین ادرارم بود. فکر کنم اگه صبح نمیزدم تاالانم مثبت نمیشد😂. کلی بی بی چک خریدم 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
بی‌بی چک  باید در کمتر از ۱۰ دقیقه مثبت بشه. بیشتر از اون  اگه خط بندازه ینی رنگ پس داده ...

😔😔😔😭😭😭😭😭