2777
2789
عنوان

اخه نامزد من چرا اینجوریه😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5571 بازدید | 78 پست
اخه تو چطور راضی شدی😕پ دانشگاه رفیق بازی😂وای من بچه نمیخواااااااام😢

منم ۱۹سالمه...دخترم ۱۱ماهشع دومی روهم سقط کردم...همسرمنم همون شبه عروسی بچه خواست واوردیم...قول داده بودک کمکم کنه...ولی الان بچه خودشوبکشه هم برنمیداره...ب حرف اعتمادنکن ونیاربنظرم...پیاماتونودیدم یاده خودمون افتادم😨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دیدی که منطق سرش نمیشه😭😭😭

عزیزم اگه میخای جلوگیری کنی برو زیر نظر یه متخصص زنان......اصلا اول آزمایشات اولیه رو بده ببین خدایی نکرده مشکلی داری یا نه.........من خودم با شوهرم توافق کردیم تا سه سال الو نی نی نیاریم ولی رفتم زیر نظر یه متخصص و سرخود قرص مصرف نمیکردم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

عزیزم شوهر منم ازین حرفا میزد. البته نه در حد شب عروسی. حدود پنج شیش ماه بعد عروسی میگفت. یه دعوای مفصل باهاش کردم الان اسمشم نمیاره.

گفتم این سرنوشت منم هست. تو حق نداری یک طرفه تصمیم بگیری از جانب خودت. منم که باید باردار بشم و زایمان کنم. منم که باید خیلی بیشتر از تو مراقبش باشم. وقتی هنوز کار و درس خودم به ثبات نرسیده و خودم در حال رشدم نمیتونم بچه بزرگ کنم. گفتم وقتی انقدر درک نداری اصلا نمیخوام همچین زندگی رو.(البته همچین حرفی رو به هیچکس توصیه نمیکنم بزنه ممکنه عواقب بسیار جدی داشته باشه).

خلاصه فعلا قبول کرده. تو هم صحبت کن. اگر قانع نشد همون قرص ال دی رو مصرف کن یواشکی‌. دستور مصرفشم چیز خاصی نیس تو نت بزنی میاد. ضرر خاصی هم نداره که بعدا دیگه باردار نمیشی و فلان

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
خوشبحالت شوهر من ی سال ازدواج کردیم میگه نننننن عمرا بچه نمیارم تا ده سال دگ. شوهرت چن سالشه

خوشبحالت بچه میخوای چکار ارامش خودتو بهم نزن راحت برین بگردین تفریح کنین بعد

من 18 ازدواج کردم 20 حامله شدم ولی شوهرم خیلی جدی تر و قاطع تر از شوعر شما بود حالیش کردم بچه داری سخته کاری هر کسی نیست بچه سختیش فقط ب دوران حاملگیش نیست که بعد زایمان تازه شروع میشه مشکلاشم با خودش بزرگ و بزرگ ترمیشه و همه مسولیتاش پای مادره البته اگه شانس یاری و بارداری راحتی داشته باشی من الان ماهه پنجممه و باردهری خیلی سختی دارم و کلیییی درد بجونم افتاده و همون شوهری که میگفت تو بچه داری کمکت میکنم الان تو خونه داری و شستن دوتا ظرف کمک نمیکنه فوقش از بیرون غذا بگیره خونم خیلی وقتا بازار شامه. خودم نمیتونم ریخت پاش رو تحمل کنم پامیشم بسختی کار میکنم و اون اووووج همکاریش اینکه میگه خودتو خستع نکن 

مردا همینن ی بند انگشت اب نجس میدن و مادر بین پوست و گوشتش ازاون اب نجس ادم میسازه تحویل جامعه میده و فامیلی شوهر میره پشت اسمش 

رفاهههه کامل؟ بیخیال بذارید بچه بیاد هیچ وقت رفاه کامل وجود نداره 

آره واقعا نمیدونم فازش چیه😐😐😐

میگه اول خوش گذرونی خودمون بعد بچه😑😑😑

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑