2777
2789
عنوان

پوست گردو برای مو خوبه عایا؟؟؟

21331 بازدید | 22 پست

یکم گردو تازه دارم میخوام بزنم به موهام

شنیده بودم خیلی خوبه واسه مو کسی انجام داده 

چیکار باید بکنم

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند

اوهوم خوبه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من موهاش نرمه پوست گردو رو با اب میجوشونه بعد که سرد شد ابشو میگیره هربار نیم ساعت قبل حمام به ...

تاثیر داشته عاخه

لامصب لاکچری گردو داریییین🤣 اره عزیزم پوست گردو رو بجوشون و ابش رو تو حنا بریز قاطی کن بزار سرت

😂😂😂🤪🤪🤪میرفتم خونه خالم تو وچشون دوتا درخت گردو یود چنتا از ا ونجا کندم🤪🤪🤪😂😂😂

واي  واي نزني كه من زدم داغون شد صورتم  تازشو رنده كردم زدم به موهام آبش ريخت رو صورتم ان ...

😥😥😥😥😑😑😑😑 دوش گرفتی با اب گردو😂😂

جدی

اره گذاشتم موهام روشن قهوه ای شد

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
😥😥😥😥😑😑😑😑 دوش گرفتی با اب گردو😂😂

همون روزا هم تالار عروسي دعوت شديم اينقدر خودمو برنزه كرده بودم كه زخم هاي صورتم معلوم نشه 

اب گردو شر شر تو صورتم بود قهوه اي 

انگار صورتمو نشستم