2777
2789

من تا همین چند وقت پیش فکر میکردم عمم خیلی خوبه ..ولی مادرم ک‌فوت کرد دیدم عمم خیلی بیخیال امد مراسم مادرم .یک قطره اشک‌هم‌نریخت .رفت عصر آمد چشماشو‌ پر مداد مشکی کرده بود  ..در صورتیکه دختر عموی مامانمم هست..دیگه ازش بدم میاد

مادرم ک بود عمم خیلی خودشو دلسوزش نشون میداد ..نگو همش‌ظاهری بوده

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت عمه من پاچه میگیره

عمه ام سنش زیاده ازمونم دوره حالا جوونی خواهرشوهربازی درآورده باشه نمیدونم از مامانم چیزی نشنیدم ولی در حال حاضر عمه خوبیه

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
من تا همین چند وقت پیش فکر میکردم عمم خیلی خوبه ..ولی مادرم ک‌فوت کرد دیدم عمم خیلی بیخیال امد مراسم ...

روح مادرت شاد باشه عزیزم 

واسه منم بعد از فوت بابام  چه جیگرهایی که ازمون نسوزوندن، مادرم چقدر اذییت میکنند  اما  بیرونشون کردین ازشون بریدیم،  هنوز ترکشاشون میاد 😁

ادم دشمناشو تو ناراحتی و غم میشناسه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
فک کردم فقط عمه های خودم بدن

نه عزیزم تنها نیستی  من یکی از عموهامم خیلی بده

عمه نه بگو عنه😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

عمه هام بي آزارند

خيلي سال پيش مامانم رو اذيت مي كردند 

اما من و داداشم رو خيلي دوست دارن

الان ديگه حدود ٥٠سالشونه و آروم و مهربون شدن 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
روح مادرت شاد باشه عزیزم  واسه منم بعد از فوت بابام  چه جیگرهایی که ازمون نسوزوندن، مادرم ...

ممنون عزیزم ..خدا پدر شما رو رحمت کنه ..دقیقا با‌جمله ی آخرت خیلی خیلی موافقم..مراسم مادرم فهمیدیم کیا ظاهری بودن کیا واقعا غمخوار 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
عمه هام بي آزارند خيلي سال پيش مامانم رو اذيت مي كردند  اما من و داداشم رو خيلي دوست دارن ال ...

عمه من ۶۵ سالشه هنوز با منو خواهرم لجو لج بازی میکنه حسودی میکنه بمون

دشمنمون عمه هامن😏  بعد از فوت بابام  دشمن شدن  دشمن واقعی هااااا لعنت بهشون😊

دقیقا مثل من یه عمه دارم تا بابام زنده بود با بابام قهر بود با اینکه کل هزینه های تحصیلش رو بابام داد وحتی سهم الارث رو بابام بهش بخشید بعد فوت بابام یهو خواهر داغدیده شد ودشمن خونی ما که شما برادرم رو کشتین بابام تصادف کرد فوت کرد.

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن