2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و سقطهای ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3538 بازدید | 48 پست

نازگل جون ایشالله دوقلوهات بدنیا بیان چشم همه بترکه ببین اگه بخای به حرف مردم زندگی کنی نمیتونی ارامش داشته باشی عزیزم منم دو تا بچه انداختم الان میخام دوباره باردار شم ولی به کسی نمیگم ببین یه حرفی بهت میگم بنداز تو دلت اگه شوهرت دوستت باشه تمام دنیام دشمنت بود غمت نباشه الان دیگه مثه قدیما نیس بخاطر بچه مادرشوهرا برن یه عروس دیگه بیارن به بزاد براشون...   الان علم پیشرفت کرده هر غیرممکنی ممکن شده اصلا خودتو ناراحت نکن تو الان فقط به ارامش نیاز داری تا میتونی هم سمت خونه مادرشوهرت نرو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازگل جون ایشالله دوقلوهات بدنیا بیان چشم همه بترکه ببین اگه بخای به حرف مردم زندگی کنی نمیتونی ارام ...

اره الان سه چهار ماهه نرفتم خونشون.اصلا پام پیش نمیره برام شکنجه گاهه بخدا.

خدایاشکرت.