2777
2789
عنوان

فیکس نشدن سر بچه در لگن. لطفا بیاین

495 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها من اخر هفته ۳۹ هستم‌ . رفتم معاینه. دکتر گفت لگن تنگه و اینکه سر بچه لق میزنه و فیکس نشده

کسی تجربه داشته اینطوری؟ جمعه باید برم ک دوباره معاینه بشم و برام تصمیم بگیره

بنظرتون طبیعی میشم یا سزارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین بشی احتمالا

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
اگه لگن تنگه خودتو ازار نده

نه نمیخوام ازار بدم

دکتر هم خدا خیرش بده گفت نمیخوام هی بری و بیای. جمعه بیا دیگه تصمیم نهایی

حاضر نشد حتی دو بار معاینه لگن کنه گفت اذیت میشی

نه نمیخوام ازار بدم دکتر هم خدا خیرش بده گفت نمیخوام هی بری و بیای. جمعه بیا دیگه تصمیم نهایی حاضر ...

خوب الحمدلله ولی اگه قرار به سزارین شد صبر کن تا40 پر بشه بچه رسیده بشه انقدر حتی یه روزش تو حال بچه فرق داره که نگو

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
تنگ بودن لگن به چی بستگی داره یعنی کسایی که لاغرن ممکن لگنشون برای طبیعی تنگ باشه یا ربطی نداره؟

به استخون بندی و ژنتیک

اون چاق و لاغری به چربی و گوشت بدنت ربط داره نه استخون بندی

تازه فکر کن من درشته استخون بندیم ولی امیدی نداشت زیاد

خوب الحمدلله ولی اگه قرار به سزارین شد صبر کن تا40 پر بشه بچه رسیده بشه انقدر حتی یه روزش تو حال بچه ...

من تا جمعه میشم ۴۰ هفته و ۲ روز

۴۰هفته م چهارشنبه پر میشه. درست میگم؟

من تا جمعه میشم ۴۰ هفته و ۲ روز ۴۰هفته م چهارشنبه پر میشه. درست میگم؟

عالیه خداروشکر امیدوارم اگه میتونی طبیعی بیاد اوه نشد یه سزارین عالی داشته باشی

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘