2777
2789

حوله هم برای خودت بردار، اونجا شاید خواستی دوش بگیری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
برای قبل زایمان چند تا بخوری انرژی زیاد داره

اره یادم اومد ،ماما واسم گفت خرما  موقع زایمانم فشارم افتاده حالت تهوع داشتم ،بخاطر همین بهم داد ولی باز استفراغ کردم 

پسرام همه دنیای منن 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم ولی رفتی اتاق زایمان برای من دعا کن  خیلی گرفتارم مرسی  ایشالله نی نیت صحیح و ...

اری جان عزیزم ایشالا مشکلت زودی حل شه، منم چشم از دعای قشنگتم ممنون

براي خودت

پوشك 

لباس زير 

شال يا روسري

قاشق و چنگال و ليوان

اب ميوه و بيسكوييت

دستمال كاغذي

براي ني ني

پوشك 

پيچك

كيسه خواب

لباس كامل نوزاد شامل كلاه و تاپ و بوليز و شلوار 

دمپایی. برس .لوازم ارایش . پوشک و پد زیر . شکم بند شرت... اب .خوردنی .شیر دوش  سوتین و لباس راحت واسه برگشتت. قاشق . لیوان .شارژر. کاور توالت فرنگی واسه خودت

واسه نینی.پوشک . دستمال مرطوب . پتو . حوله . پارچه .پستونک . لباس دو دست یا سه دست .  کلاه و دستکش.

کریر. تمام ازمایشات و شناسنامه و مدارک ..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
آره دکتر معاینمم کرد و برای بیمارستان نامه هم نوشت واسم

الان که هفته های اخره نوک سینه هاتو با روغن زیتون چرب کن که نرم بشه و خدای نکرده برای شیردهی اذیت نشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
مرسی عزیزم باشه ولی اون شیاف چیه؟  تا حالا نشنیدم

مسکنه اگه خدای نکرده بعدش دردی چیزی داشتی میتونی بزاری چون خودشون نمیدن البته بیشتر برای سزارینه ولی خاهرشوهرمن بعد طبیعی دردش زیادبود یکی گذاشت راحت شد