2777
2789
عنوان

کدوم جوک شما رو خیلی خندوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 107 پست
یباربایکی قرار دعواگذاشتم،رفتم سرقرار دیدم یاروخیلی گنده است.،مستقیم رفتم طرفش گفتم داداش انقلاب ازک ...

😂😂😂

میشه برای زود ازدواج کردن  با پسری که صادقانه دوسش دارم 🤗دوتا صلوات بفرستید. میسی میسی💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طنز 😂😂😂😂👇👇👇 راه های دق دادن خواهرشوهر و مادرشوهر 👌ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺍﺯشون ﺗﻌﺮﯾﻒ نکنيد 👌ﭼﯿﺰ ﺟديد ...

اینا چقدر شبیه کارای خواهر شوهر وجاریمه بامن البته بجای کتاب گوشی میگیرن دستخوبه که منم یاد گرفتم😊

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
این طنز 😂😂😂😂👇👇👇 راه های دق دادن خواهرشوهر و مادرشوهر 👌ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺍﺯشون ﺗﻌﺮﯾﻒ نکنيد 👌ﭼﯿﺰ ﺟديد ...

الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده😍😍 شادشدم با همسرم خوندیم اونم تائید میکنه😂😂

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من خیلی جوکای باحال خوندم وخندیدم باهاشون یکیش که الان یادمه اینه 

غضنفر شب میره مهمونی بهش شلوارراحتی میدن موقع خواب بپوشه، میگوزه، هول میشه میگه این شلواره یدونه گوز توش بود 😁😂

درسته نتونستیم کاخ سفیدو حسینیه کنیم ولی بجاش کانادارو زایشگاه کردیم😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انواع اختلالات روحی روانی در ترانه های ایرانی:😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فرشید امین: نسترن وقتی می خندی ...

خدا خیرت بده دارم گریه میکنم از خنده!

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه